Boksen: Iron Mike tegen Roy Jones Jr.

Erik de Kort
19.11.2020

De return van Mike Tyson komt steeds dichterbij. Voorlopig lijkt het erop dat deze boksmatch op 28 november zal plaatsvinden in Californië. Omdat er wel wat te vertellen valt over deze bokswedstrijd, bereiden we je alvast voor op deze titanenstrijd. Onze voorbeschouwing Tyson – Jones Jr vind je hier.

Is Mike Tyson klaar voor zijn eerste wedstrijd sinds 2005?

Als er iemand bekend is met het woord tegenslag, dan is Mike Tyson dat wel. Je zal ongetwijfeld al wel iets gehoord hebben over het verleden van de inmiddels 54-jarige (ex-) bokser. Tyson, begeerd en verguisd weet wat het is om in de belangstelling te staan. “Iron Mike” is al ruim een jaar volle bak aan het trainen om zijn mannetje te staan in het gevecht tegen Roy Jones Jr. Met de desastreuze final match van Tyson nog in het achterhoofd, kunnen we niet wachten op de return van de oude bokslegende.

Met de 51-jarige Roy Jones Jr. is er niet gekozen voor een al te jonge tegenstander. Ondanks het feit dat Evander Holyfield zich persoonlijk nog heeft aangemeld om tegen Tyson te boksen heeft de organisatie toch besloten Jones Jr. te laten staan. Nog lang niet alle bookmakers Nederland hebben al odds voor deze wedstrijd.  Om je toch al goed voor te bereiden voor het wedden op deze partij, bespreken we natuurlijk de status van Roy Jones Jr. Ook hebben we een lekkere Speedybet bonus gevonden die je kunt gebruiken bij het wedden op deze, of andere wedstrijden.

Speedybet 100% stortingsbonus
©Speedybet

Wat weten we van Roy Jones Jr.?

Hoewel het woord Junior niet direct meer van toepassing is op de tegenstander van Mike Tyson, hebben we wel te maken met een bokslegende. Roy Jones Jr. is drie jaar jonger dan Tyson en  was twee jaar geleden nog in de ring te zien. Jones wordt door velen gezien als één van de beste boksers aller tijden. Superman, of Captain Hook zoals Jones genoemd werd tijdens zijn hoogtijdagen, zou normaalgesproken over een betere basisconditie beschikken dan Tyson en wordt ook wel gezien als favoriet voor deze partij. Met nog slechts anderhalve week voor het grote gevecht pakken we er alvast een bonus bij zodat je goed voorbereid kunt inzetten.

Wed nu met mooie bonus op dit spectaculaire gevecht!

Wedden op een kraker als deze doe je natuurlijk met een net zo’n goede bonus. Bij Speedybet hebben we die bonus gevonden. Als je er nu voor zorgt dat je voor 27 november (matchday!) je eerste storting maakt krijg je bij deze bookmaker tot € 200 extra. Bij Speedybet moet je er wel even opletten dat je alleen met Trustly kunt storten. Dit heeft zo z’n voordelen maar om echt alles te weten te komen over deze bookmaker lees je het best even ons Speedybet review. Aanmelden kan meteen via de knop.