Bonkersbet Accumulator bonus: hoe werkt het?

Geert Beukers
17.06.2019

Een lijstje samenstellen met een groepje vrienden om een tientje die je soms in meer dan duizend euro om kan zetten. Klinkt goed toch? Zeker met de Bonkersbet accumulator bonus! Hier gaan we even dieper in over deze fantastische Bonkersbet bonus.

Hoe werkt een combinatie weddenschap precies?

Voor of zelfs tijdens een live wedstrijd kan je een weddenschap met bookmakers Nederland plaatsen op de uitkomst van de wedstrijd. Dit kunnen 2 of 3 wedstrijden zijn maar meestal zijn dit er tot wel 15 wedstrijden in totaal. Wie er wint of gelijkspeelt kan één van je voorspellingen zijn. Vanuit verschillende competities en ook wedstrijden over verschillende dagen maken zo’n accumulator bet een leuke bezigheid die net als een loterij kan uitbetalen.

Bonkersbet accumulator bonus tot en met 50% met een maximum van 1000 EURO

Om aan de bonus voorwaarden te voldoen moet je lijstje aan de volgende voorwaarden voldoen. De accumulator moet minimaal 5 wedstrijden uit de Champions league, de Engelse Premier league, Spaanse Primera Division, Duitse Bundesliga, Italiaanse Serie A, Franse Ligue 1, Oostenrijkse Bundesliga en/of de Zwitserse Super League bevatten. Elke winnende bet (met minimaal 5 selecties die aan de voorwaarden voldoen) wordt met 7.5% van de winst verhoogd. Maak er een wild feestje van voor de avond, dag of zelfs de hele week omdat je natuurlijk wel de juiste bets wilt plaatsen. Je kan tegenwoordig ook gewoon wedden met Paypal buiten de andere betalingsmethodes in Nederland.

Bonkersbet Accumulator bonus voor voetbal

Hoe meer wedstrijden, hoe beter de bonus

Dus met 5 wedstrijden kan je al gebruik maken van de bonus en wanneer je je lijstje uitbreidt wordt je beloond met elke goed voorspelde wedstrijd volgens de onderstaande percentages tot je de maximale bonus hebt behaald.

5 goed voorspelde wedstrijden = bonus 7.5%
6 goed voorspelde wedstrijden = bonus 10%
7 goed voorspelde wedstrijden = bonus 15%
8 goed voorspelde wedstrijden = bonus 20%
9 goed voorspelde wedstrijden = bonus 25%

10 goed voorspelde wedstrijden = bonus 30%
11 goed voorspelde wedstrijden = bonus 35%
12 goed voorspelde wedstrijden = bonus 40%
13 goed voorspelde wedstrijden = bonus 45%
14 goed voorspelde wedstrijden = bonus 50% tot maximaal 1000 EURO

Hou er rekening mee dat de minimum odds voor de bonus 1.20 of hoger zijn. Wanneer je bijvoorbeeld een lijstje hebt met 11 wedstrijden waarvan er 8 een minimale quotering van 1.20 hebben, dan wordt de Bonkersbet Accumulator bonus voor een lijstje met 8 wedstrijden uitbetaald.

Indien je nog niet klant bent bij Bonkersbet kom je ook nog eens in aanmerking voor de geweldige welkomstbonus van 100% tot en met € 100! De minimum noteringen voor de rondspeel voorwaarden zijn 2.00. Je zal ook binnen de 30 dagen deze bonus moeten rondspelen voor 5 maal je storting en bonus bedrag.

Over de auteur