De kraker in de Bundesliga: Dortmund strijdt thuis tegen Bayern om de titel!

Jeroen van den Berg
26.05.2020

Veel spannender ga je ze voorlopig niet meer zien. De koploper van de Bundesliga Bayern gaat op bezoek bij Borussia Dortmund. Een rechtstreeks gevecht om de titel. Wij bespreken de odds.

Wint Bayern of toch Borussia Dortmund de titel?

Die vraag is nog niet direct te beantwoorden maar wat wel zeker is, is dat een overwinning van BVB de titelstrijd ongelooflijk spannend maakt. Met vier punten verschil in het voordeel van Bayern, heeft Borussia Dortmund maar één taak en dat is winnen. Het is alweer even geleden dat Borussia de Bundesliga won. In seizoen 2011-2012 onder leiding van Jurgen Klopp werd Dortmund kampioen en won het ook nog eens de DFB-bokaal. Destijds werd Bayern München met 5-2 verslagen in het Olympiastadion in Berlijn en pakte Borussia Dortmund de dubbel. De laatste jaren moet Borussia echter Bayern voor laten gaan. Kan het tij keren?

Als Borussia weet te winnen wordt het onderlinge verschil verkleind tot slechts één schamel punt. Is de ploeg van coach Lucien Favre en publiekslieveling Erling Haaland in staat weer eens te winnen van Bayern? De laatste wedstrijden tegen Bayern gingen namelijk met 4-0 en 5-0 verloren. We gaan zo eens kijken wat de online bookmakers verwachten van deze wedstrijd.

Beide teams weten flink te scoren dit seizoen

Met 80 goals in 26 wedstrijden staat het gemiddelde van Bayern München dit seizoen op 3.07 goals per wedstrijd. De voorgaande twee Bundesliga matchen tegen Dortmund werd er zelfs nog meer gescoord. Ook Dortmund heeft een sterke aanval. De teller van BVB staat op 74 goals in 26 wedstrijden. Het gemiddelde per wedstrijd is hiermee 2.84. De laatste twee wedstrijden wist Dortmund met 4-0 en 2-0 te winnen. Bayern won met 2-0 en 5-2. Twee prachtige Duitse topteams in een erg goede vorm nemen het tegen elkaar op. Laten we snel kijken naar de odds voor we naar de Svenbet bonus gaan.

De odds bij Dortmund tegen Bayern

© Svenbet

De odds bij Borussia tegen Bayern

Svenbet verzorgt de odds bij deze heerlijke wedstrijd. Meer informatie over Svenbet, één van onze top bookmakers, lees je terug in onze Svenbet ervaringen. We zien dat Bayern als favoriet naar Dortmund afreist. De bookmakers lijken er dus zeker rekening mee te houden dat het verschil tussen beide ploegen na deze kraker vergroot wordt naar zeven punten. De odds voor een overwinning van Bayern staan nu op 1.89 terwijl je voor Dortmund 3.53 krijgt. Voor een gelijkspel krijg je het meeste. 4.10 wordt er gegeven. Als je nu denkt dat er met zo’n hoog doelpuntengemiddelde van beide teams ook veel gescoord wordt kun je bijvoorbeeld inzetten dat er meer dan vier goals vallen. Hier krijg je nog eens 2.75 voor.

Mis hem niet: de Svenbet bonus

Als nieuwe speler bij Svenbet raden we je zeker aan de lekkere bonus mee te pakken. Jouw eerste storting tot €125 wordt namelijk verdubbeld. Als je de bonuscode SBOOKX6 gebruikt krijg je ook nog eens hele goede voorwaarden. Om je bonus vrij te spelen hoef je dan je bonus en stortingsbedrag zes keer rond te laten gaan op odds van 2.0 binnen dertig dagen wat ruim genoeg moet zijn. Wil jij ook inzetten op deze mooie Duitse wedstrijd en direct de bonus meepakken? Meld je dan aan via de link hieronder.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.