Wat kan Club Brugge bereiken tegen Dortmund vanavond?

Jeroen van den Berg
24.11.2020

In Brugge werd het een paar weken geleden 0-3. Club Brugge staat nu op de derde plek in de groep en als zelfs maar willen denken aan overwinteren moet er minimaal een punt gepakt worden.

De resultaten van Dortmund

Haaland scoorde drie weken geleden twee keer toen Dortmund met 3-0 overwinning in België won en zo de toppositie in de groep te pakken. Toch zijn het de resultaten van afgelopen weekend die er voor zorgen dat iedereen opnieuw over Haaland spreekt. De 20-jarige zichzelf aan vier doelpunten in de tweede helft van de verbluffende 5-2 overwinning. tegen Hertha op de dag dat hij als Golden Boy werd uitgeroepen. Dortmund staat tweede met een punt achterstand op Bayern. Als BVB niet van de aartsrivaal had verloren hadden ze nu triomfantelijk aan kop gestaan.

Tot nu toe heeft Borussia zes punten verloren. In de Champions League staan ze met zes punten aan kop maar Lazio ligt op de loer. Bij Dortmund is alleen Marcel Schmelzer afwezig. De rest van de ploeg is allemaal wedstrijdfit ondanks het drukke speelschema van de laatste weken. Voor we over de odds van de NL bookmakers gaan wijzen we je alvast op de bonus die je kunt pakken bij Betiton. De Betiton bonus is een 10 Euro gratis weddenschap die je kort na het aanmelden ontvangt. Daat is niet het enige. Er staat ook nog een ACCA bonus klaar als je daar interesse in hebt. Je pakt de bonus direct als je op de onderstaande link klikt.

Wat zijn de kansen van Brugge?

Brugge werd verslagen thuis tegen Dortmund, maar blijft nog in de strijd om de knock-outrondes te bereiken. De verdedigende Jupiler League-kampioenen staan derde in de poule, een punt achter Lazio en twee punten achter BVB. Back-to-back overwinningen op Oostende en Kortrijk hebben ze bovenaan in het Belgische klassement gezet maar een reis naar Dortmund is natuurlijk wel andere koek. Bovendien heeft Dortmund hun laatste vier Europese thuiswedstrijden op rij gewonnen, terwijl Brugge puntloos is in 11 van hun 12 UEFA-wedstrijden op Duitse bodem en in acht pogingen niet verder is gekomen dan de poule fase. Het zijn niet de meest hoopgevende statistieken voor Brugge maar laten we eens zien wat de bookmakers verwachten.

Dortmund tegen Club Brugge odds

© Betiton

De beste odds bij deze wedstrijd

We zijn dus bij Betiton uitgekomen vanwege de bonus maar ook de hoge odds die je hier op deze wedstrijd kunt krijgen. Dortmund is topfavoriet voor de zege met 1.23. Dat betekent dat de odds van Brugge de pan uit rijzen. Je krijgt met 9,75 bijna tien keer je inzet. Een gelijkspel staat op zes keer. Het gaat lastig worden voor Brugge. Wil je meer informatie over de bonus of deze bookmaker in het algemeen? Lees dan onze Betiton review eens.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.