Er wacht € 100 op jou voor Brazilië Argentinië

Gaston Dupont
16.10.2018

Er zijn een paar vriendschappelijke duels die tot de verbeelding spreken en dit is ook vandaag het geval. De aartsrivalen Brazilië en Argentinië nemen het tegen elkaar op. Wordt het een spektakel match? Waag je kans met een gokje bij Betway en profiteer van de bonus van 100% tot € 100. We nemen een kijkje op de odds van deze wedstrijd en kijken naar de vermoedelijke opstellingen.

Brazilië Argentinië : vooruitblik

Met zo’n rijke voetbalgeschiedenis verwacht de neutrale voetbal liefhebber vooral spektakel. De match wordt afgewerkt in het King Abdullah Sports City Stadium in Saudi-Arabië en heeft vooral als doel het voetbal te promoten. Brazilië is na de uitschakeling op het WK door België, aan een goede reeks bezig. Toch waren de tegenstanders niet van het niveau als Argentinië. Passeerden de revue tegen Brazilië: USA, Saudi Arabië en El Salvador. Waarschijnlijk maakt Alisson opnieuw zijn opwachting in het doel en mag Richarlison starten ipv Fred op het middenveld. Ook Danilo, Marcelo en Miranda worden in het elftal verwacht.

Argentinië maakt na de uitschakeling tegen Frankrijk nog steeds geen indruk. Er werd in de afgelopen drie wedstrijden niet verloren, maar indrukwekkend is het tot nog toe ook niet. Overwinningen tegen Guatemala en Irak zijn niet meer dan normaal, en een gelijkspel tegen Colombia kan ook gebeuren. Toch krijgt Messi heel veel kritiek, want hij speelt niet zo sterk als bij Barcelona en denkt nog steeds na of hij zal terugkeren bij de Argentijnse nationale ploeg. Ontbreken ook tegen de Brazilianen: Aguero, Higuain en Di Maria. Zij willen een kans aan de jeugd geven. Dit worden de verwachte ploegen:

  • Brazil: Alisson, Danilo, Mirando, Marquinhos, Marcelo, Casemiro, Augusto, Coutinho, Richarlison, Jesus, Neymar.
  • Argentina: Romero, Bustos, Otamendi, Pezzella, Tagliafico, Maksimovic, Dybala, Meza, Lo Celso, Salvio, Icardi.

Betway: Ontvang 100% tot €100

Wedden op Brazilië Argentinië kan bij Betway. Enkel Belgen kunnen zich inschrijven en dit kan door hier op de button te kikken. Als je overgaat tot een storting, dan zal je merken dat je storting verdubbelt en dat tot maximaal 100 euro. Je kan deze Betway bonus niet onmiddellijk laten uitbetalen. Je zal dit zesmaal dienen rond de spelen en dit op noteringen van minstens 1.70. Wedden op winst voor Brazilië is niet genoeg, want die krijgen slechts een notering van 1.61. Winst voor Argentinië 5.75 of een gelijkspel 3.60 voldoen hier wel voor.  Dit zijn beste quoteringen voor deze vriendschappelijke wedstrijd. Ook kan je er voor kiezen om te wedden op beide ploegen die zullen scoren en dan ontvang je een odd van 2.00.

Wedden Brazilië Argentinië

Over de auteur