Wed op Brugge Anderlecht en pak €50

Gaston Dupont
24.08.2018

De topper van de vijfde speeldag is de klassieker tussen Club Brugge en Anderlecht. Is Anderlecht zo sterk als sommige analisten zeggen of is Brugge de sterkste van de twee? Wat denk jij? Waag je kans bij Circus en als er in deze match een doelpunt valt, krijg je een Super odd van 5.00. Hieronder bespreken we de actie en kijken we vooruit naar Brugge Anderlecht en Antwerp Cercle Brugge.

Club Brugge Anderlecht Super Odds 5.00

  • Registreer je account door hier op de banner of foto te klikken.
  • Deze actie is er voor Belgen en Nederlanders.
  • Storten kan via Bancontact, iDeal, Visa, Mastercard.
  • Ga vervolgens naar promoties en Super odds.
  • Wed €10 op 1 doelpunt tijdens de wedstrijd Brugge Anderlecht.
  • De winst is cash voor jou, zonder verdere voorwaarden.
  • Deze bonus is ter vervanging van de welkomstbonus.

Circus : Gratis €10 registratie

Nieuwe spelers bij Circus krijgen €5 gratis bij de registratie en als je je telefoonnummer invult, dan krijg je ook nog eens €5. Deze 10 euro die je ontvangt, kan je niet gebruiken voor de Super odds die hierboven is beschreven. Die actie is enkel geldig voor cash geld inzetten. Als je niet wilt wedden op de wedstrijd Brugge Anderlecht, dan kan je profiteren van de Circus Bonus: Free Bets tot en met 110 euro.

Voorbeschouwing Brugge Anderlecht

Volgens de Bet Sites is Club Brugge de favoriet in dit thuisduel met een notering van 1.88. Als je denkt dat paars wit zal winnen in het Jan Breydel stadium, dan krijg je een odd van 3.85 en een gelijkspel levert je 3.86 op. Brugge was verzwakt in de spits, maar hebben deze week een nieuwe spits gehaald. Het wordt een interessant duel tussen deze rivalen. Verder staat er dit weekend nog een duel tussen Antwerpen en Cercle Brugge op het programma. Als we de bookmakers vergelijken zien we dat Antwerp een notering heeft van 1.65 en Cercle 5.49. Deze vier ploegen zijn nog allemaal ongeslagen. Komt daar dit weekend verandering in? Wat denk jij? Waag je kans en schrijf je in bij Circus.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Circus!
Wedden Brugge Anderlecht

Over de auteur