Inzetten op Brugge – Charleroi en ontvang € 80 Extra!

Peter Groen
17.04.2018

Woensdagavond treffen Club Brugge en Charleroi elkaar op de vierde speeldag van deze play-offs. Unibet maakt deze wedstrijd nog boeiender door een promo aan te bieden van 200% tot maximaal € 80. Hieronder bespreken we hoe je kan genieten van deze bonus en geven we ook een Brugge – Charleroi voorbeschouwing.

Hoe krijg ik 200% tot € 80 bij Unibet?

  • Belgen kunnen op de Unibet button klikken en een account aanmaken.
  • Stort nadien via Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller of PaySafe.
  • Na je storting ontvang je een 200% bonus tot max. € 80.
  • Speel vervolgens je bonus vrij door 3x je bonus in te zetten.
  • De minimale notering van de odd dient 1.40(+) te zijn.
  • In totaal krijg je hiervoor 30 dagen de tijd.

Unibet: een korte voorstelling

Bookmaker Unibet is een van de beste bookmakers in Europa en scoort op alle aspecten heel hoog. Naast de heel aantrekkelijke bookmaker bonus blinken ze ook uit in het wedden aanbod en quoteringen. Tijdens elke play-off wedstrijd is er ook een nieuwe promotie beschikbaar voor de spelers uit België. Die promo is geldig voor elke speler die al een account heeft en maakt het wedden net iets spannender en leuker. Via mobiel kan je zorgeloos de Unibet app downloaden, zodat je altijd live kan wedden op je favoriete wedstrijd.

Voorbeschouwing Club Brugge Charleroi

Club Brugge speelde een sterke partij afgelopen zondag op bezoek bij Anderlecht, maar verloor die wedstrijd nipt met 1-0. Er werd in de pers veel gesproken over het afgekeurde doelpunt van Diaby. Opvallend was wel dat de spelers en trainer Ivan Leko zich niet al te druk maakten over dit euvel. Het vertrouwen is hoog bij Club Brugge en ze hebben nog een comfortable voorsprong. Dankzij een paar uitstekende reddingen heeft Gaboulov het keepersprobleem de kop ingedrukt. Unibet en de meeste voetbalkenners verwachten een simpele overwinning tegen Charleroi, en daarom krijgt FCB een odd van 1.42 achter hun naam. Als de zebra’s stunten, krijg je een notering van 7.75. Een gelijkspel tussen beide ploegen, levert hun niets op, maar voor jou kan dit wel een quotering van 4.50 opbrengen.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Unibet!

Bookmakers unibet promo

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *