Brugge Monaco: €150 bonus en €10 gratis

Gaston Dupont
23.10.2018

Club Brugge gaat op zoek naar de eerste punten in de Champions League in groep A. Club Brugge Monaco is het duel tussen geteisterde coach Leko en nieuwbakken trainer Henry. Voor beide trainers is deze wedstrijd belangrijk en Bet777 maakt deze wedstrijd nog intenser voor jou. Ze hebben namelijk een 100% tot €150 bonus wachten en een exclusieve € 10 gratis. Lees verder als je wilt weten hoe je dit in de wacht kan slepen.

Nieuwe wedders krijgen 100% tot € 150 bonus

Als je een nieuwe wedder bent bij Bet777 dan kan je genieten van een welkomstbonus van 100% tot €150 en dit aan heel soepele voorwaarden. Je hoeft slechts vier maal je bonus in te zetten en dit op minimale noteringen van 1.70. Als je dit doet binnen de 15dagen, dan kan je de winst laten uitbetalen.

EXCLUSIEF :  € 10 gratis en maandelijks € 5 levenslang

Wij Beste Bookmakers .com hebben een exclusieve bonus voor jullie. Registreer je account en gebruik de BET777 code “TopFree”. Hierdoor ontvang je de welkomstbonus en na de eerste maand ook een € 10 Free Bet. In elke volgende maand dat je minstens vijf bets plaatst van € 10 en dit op odds van enkelvoudig + 1.70 of combi 2.00, ontvang je een € 5 Free bet cadeau. En dit aanbod geldt voor de rest van je leven. Deze Free bets dien je binnen de 3 dagen weer in te zetten en dit enkelvoudig en op +1.70 of combi +2.50.

Club Brugge Monaco Tips

Club Brugge hoopt woensdag eindelijk te kunnen aanknopen met een zege. Tegen een gewond dier Monaco liggen er zeker kansen, want de Fransen wachten al 11 wedstrijden op een zege en geen enkele van de laatste vijf uitwedstrijden werd gewonnen. Club Brugge maakt zeker een kans op minstens een punt, want de Monegasken spelen al een hele poos zonder vertrouwen. Afgelopen week werd Thierry Henry binnengehaald, maar het schok effect bleef uit. Strasbourg won die partij met 2-1 na een grote blunder van de keeper.

Ook als we de Voetbal Gokken Sites bekijken, dan zien we dat de notering van Monaco slechts 3.20 bedraagt. Een gelijkspel is 3.65 en een overwinning voor blauw zwart is 2.25. Deze beste quoteringen voor Club Brugge heeft ook te maken met de blessure last bij Monaco. De eerste twee keepers zijn beiden geblesseerd, en de derde keeper is zelf niet ingeschreven voor de Champions League. Hierdoor moet Monaco met vierde keeper Badiashile spelen. Maar ook spelers zoals Falcao, Lopes, N’Doram, Pellegri en Geubbels zijn niet fit. Terwijl bij Club Brugge de belangrijke speler Arnaut Danjuma weer fit is. Waag je kans, want dit is het moment voor Club Brugge.

Bet777 Bonus

Over de auteur