Hogere odds en freebet met Build A Bet van Bwin

Jeroen van den Berg
13.11.2019

Zelf je weddenschappen samenstellen was nog nooit zo interessant! Laat jouw voetbalkennis zien, build a bet over één match  en pak die superhoge odds mee + krijg een freebet

Wat is build a bet?

Bwin’s build a bet houdt eigenlijk in dat je een aantal selecties op 1 weddenschap combineert. In tegenstelling tot ACCA’s of combinatieweddenschappen bij de beste bookmakers waarbij je inzet op meerdere wedstrijden tegelijk, zet je nu in op meerdere gebeurtenissen in één wedstrijd. Je voorspelt dus bijvoorbeeld, de einduitslag, de score bij rust en de eerste doelpuntenmaker. Dit is natuurlijk maar een voorbeeld want er zijn tal van andere keuzes die je kunt maken. Als je je echt van te voren in een wedstrijd verdiept kun je dus mooi scoren met Bwin Build a Bet. Bovendien wordt je als winnaar van een build a bet extra beloond. Je krijgt nu namelijk een free bet ter hoogte van je winnende odds! Je wint dus dubbel bij Bwin. Bovendien geldt dit op al jouw Build A Bet weddenschappen. Je kan dus meerdere keren wedden op verschillende wedstrijden. 

Hoe werkt deze actie precies?

Er zijn natuurlijk een aantal regeltjes verbonden aan deze mooie actie die we je graag uitleggen. Zo staan de minimale odds op 3.00 en de minimale inleg is 5.00. Build A Bet is alleen van toepassing op voetbalwedstrijden. De wedstrijden die in aanmerking komen zijn genoteerd met een oranje build a bet logo. Als je de wedstrijd hebt uitgezocht begint het wedden. Je kan nu kiezen uit verschillende gebeurtenissen in deze match en zo je eigen weddenschap bouwen. Om mee te doen aan Build A Bet dien je minimaal 2 gebeurtenissen te combineren. Het maximum staat op acht. Het spreekt voor zich dat je reeds gewonnen free bet niet kunt inzetten bij deze actie. 

 

build a bet bwin +freebet

©Bwin

Voorbeeld van een Build A Bet

Nu de Euro 2020 kwalificatiewedstrijden weer aanvangen, maken we gelijk gebruik om het voorbeeld te pakken van de wedstrijd tussen Noord Ierland en Nederland in groep C. 

We zetten € 5 in op:

  • een overwinning van Nederland
  • Memphis Depay scoort de openingsgoal
  • Nederland scoort in zowel de eerste als de tweede helft

Als deze bet volledig klopt krijg je dus buiten de opgestapelde odds dus ook de freebet ter hoogte van je gewonnen odds. Je wint dus dubbel! Als je meer wilt lezen over deze actie, de bonussen en de service van Bwin, kijk dan eens op de Bwin review. Wil je gelijk doorgaan naar Bwin, klik dan op de link.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.