De beste odds bij Burnley – Liverpool

Erik de Kort
18.05.2021

Met nog twee wedstrijden te gaan is het enorm spannend in de top van de Premier League. Er worden steeds meer punten verspeeld in de top vier en Liverpool profiteert daarvan. Komen ze dichterbij?

Burnley knap vijftiende

Sheffield United, West Brom en Fulham zien we volgend seizoen niet meer terug in de Premier League. Veel “kenners” gingen er toch wel van uit dat Burnley echter een van die ploegen zou zijn. Niets is minder waar, Burnley staat op een nette vijftiende plek en zou ni theorie zelfs twee plekken kunnen stijgen. Ze hebben zowel Newcastle als Brighton onder zich staan en zijn dus zeker dat ze ook volgend jaar in de Engelse elite competitie mee kunnen doen. Toch is niet alles koek en ei bij de Burnley. De 4-0 nederlaag tegen Leeds kwam namelijk hard aan en betekende een negende thuisnederlaag op Turf Moor op rij. Dat is een clubrecord. De laatste keer dat zoiets voorkwam was in 1984 toen de ploeg nog in de derde divisie speelde. Wellicht dat er woensdagavond een verrassing in zit als Burnley opnieuw thuis speelt en de supporters achter zich hebben staan. Wie zal het zeggen? Bij de bookmakers België verwachten we nu niet gelijk dat Burnley veel kans maakt tegen Liverpool dat op jacht is naar een top vier klassering.

 

Alles of niets voor Liverpool

In tegenstelling tot Burnley lijkt het de laatste weken juist wel te lukken. Zeven van de laatste negen uitwedstrijden werden gewonnen terwijl er slechts één wedstrijd verloren werd. Zes wedstrijden van de laatste acht gingen bovendien gewonnen en zo lijkt Liverpool bezig te zijn aan een eindsprint. Of die eindsprint niet te laat is ingezet weten we pas over twee wedstrijden. Eerst staat er op woensdag Burnley uit op het programma, daarna is er zondag nog de thuiswedstrijd tegen Crystal Palace. Er is bovendien nog een strijd aan de gang en dat is de om de Gouden Schoen. Mo Salah staat op gelijke hoogte met Harry Kane, beide spelers staan op 22 goals. Kan Salah uitlopen op de Spurs spits? Er zijn nog twee wedstrijden te spelen en als er één ding is wat Liverpool nodig heeft, zijn het wel doelpunten. Laten we de beste bookmaker odds er bij pakken.

burnley liverpool odds 19-05-2021

©Unibet

Waar vind je de beste odds?

Van de bookies is het Unibet dat er qua odds bij deze wedstrijd met kop en schouders bovenuit steekt. Je krijgt voor wedden op Burnley elf keer je inzet en dat is bijna tien keer zoveel als inzetten op topfavoriet Burnley. Voor winst van Liverpool staan de odds nu op 1.27. Een gelijkspel zal een domper zijn voor The Reds, hier krijg je 6.775 op. Vergeet trouwens niet onze Unibet review te lezen om vervolgens deze goede odds in te koppen via onderstaande link.