Nieuw: Bwin Stortingsbonus verhoogd naar € 120!

Peter Groen
11.11.2016

Speciaal voor alle Belgen wacht er bij Bwin een geweldige eerste stortingsbonus van maar liefst 100% tot € 120! De Bonus Voorwaarden zijn zeer aantrekkelijk en ook Bookmaker Bwin is erg aantrekkelijk om je weddenschappen bij te plaatsen. Wij laten je zowel kennis maken met deze Welkomstbonus als met Bookmaker Bwin.

Hoe profiteer ik van de € 120 Stortingsbonus?

  • Meld je aan bij Bwin via een van de Bwin Bonus Banners op deze site.
  • Maak een storting met bijv. Bancontact, Visa/Mastercard of PayPal.
  • Je ontvangt nu direct 100% bonus tot een bedrag van maximaal € 120.
  • Zet je stortings- en bonusbedrag 3x in op 1.40+ odds binnen 90 dagen.
Klik op onderstaande afbeelding en profiteer van € 120 Bwin Bonus
Bwin Bonus

Je leest het goed: 1.40 odds volstaan reeds!

Wat nieuw is aan de Bwin Bonus is dat al je weddenschappen op odds van 1.40 of hoger reeds meetellen! Dit is zeer flexibel, net als het slechts 3x rondspelen van je storting- en bonusbedrag en de 90 dagen tijd die je krijgt. Wat daarnaast nieuw is, is het bonusbedrag van € 120. Waar dit bedrag oorspronkelijk € 50 en € 100 was is dit dus nu extra verhoogd!

Bwin – Geweldige Bookmaker voor Belgen!

Speciaal voor jou doen we Bookmakers Vergelijken en daarbij is ook Bwin aan bod gekomen. Onze uitgebreide bevindingen met deze bookmaker lees je op de Bwin Ervaringen pagina maar graag geven we nu alvast in het kort aan wat wij ervaren hebben. Bwin is een bookmaker die eigenlijk op alle denkbare punten uitblinkt ten opzichte van andere bookmakers. Zo bieden ze oneindig veel sporten aan waar jij op kunt wedden, zowel pre-match als live. Daarnaast is de website Nederlandstalig, zeer snel, net als de Bwin App. Het enige jammere aan Bwin is dat de quoteringen soms aan de lage kant zijn. Dit wordt echter ruim goed gemaakt door de vele promoties waardoor je alsnog met een extra of extra hoge quoteringen wedt. We kunnen een aanmelding bij Bwin dan ook zeker aanraden!

Nu bij Bwin aanmelden

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *