Cardiff City – Tottenham Hotspur: 50% tot €150

Gaston Dupont
31.12.2018

Met Cardiff City tegen Tottenham Hotspur komen er 2 ploegen in actie die nog veel te winnen en verliezen hebben. Voor Tottenham kwam het verlies tegen Wolves hard aan, terwijl Cardiff vertrouwen pakte tegen Leicester. Bij Bet777 kan je een extra 50% bonus pakken tot € 150 op je eerste storting. Lees er hieronder over wat je juist dient te doen en wat de noteringen zijn voor Cardiff tegen Tottenham.

EXCLUSIEF: € 10 gratis + € 5/maand

Voor alle nieuwe wedders hebben we een gratis cadeau als je je inschrijft bij Bet777. Volg daarom volgende puntjes en je bent zeker dat je het krijgt:

  1. Klik hier op de Bet777 Button en vul je gegevens in.
  2. Gebruik de code TOPFREE bij de registratie.
  3. Exclusief: € 10 gratis op je account na de eerste maand.
  4. Speel maandelijks voor minimum € 50 en pak € 5 per maand.

Dit komt bovenop de normale bonus Bet777, die we hieronder bespreken.

Eerste storting: 50% tot € 150 bonus bij Bet777

Log in op je account en ga over tot een storting. Dit kan via Visa, Mastercard of je bankkaart en als je de maximale bonus wilt krijgen, raden we je aan om minstens 300 euro te storten. Maar dit hoeft niet natuurlijk. Zodra je een storting maakt, zal je merken dat je een bonus kan claimen in je account. Onze Bet777 Ervaringen zijn heel goed, want de bonus is makkelijk rond te spelen en is duidelijk verwoord. Je dient slechts vier keer je bonus rond te spelen en dit op minimum odds van 2.00. Als minpuntje kunnen we opmerken, dat je slechts 15 dagen de tijd hebt. Maar het totaalplaatje is wel super aantrekkelijk, daarom raden we een aanmelding bij Bet777 aan om te wedden op Cardiff City tegen Tottenham Hotspur.

Wedden Cardiff Tottenham

Cardiff City – Tottenham Hotspur Tips en noteringen

De  Goede Bookmakers  geven de favorietenrol aan Tottenham en dit is niet verwonderlijk. Spurs staat op de derde plaats in de Premier League en heeft 27 punten meer behaald dan Cardiff City. Tottenham wil absoluut winnen en heeft nu 9 punten achterstand op Liverpool en 7 meer dan Arsenal. De Spurs kijken vooruit, maar ook achteruit want ze willen de miljoenen van de Champions League niet missen. Bij Bet777 krijgen ze een notering van 1.50 voor winst. Cardiff City verbaasde afgelopen weekend iedereen door Leicester te kloppen met 0 – 1. Als ze ook Tottenham kunnen verrassen, dan krijg je een notering van 7.00. Niet slecht, maar Cardiff heeft slechts 4 van de thuiswedstrijden gewonnen. Tottenham kan betere papieren voorleggen en won al 9 keer als ze uit speelden. Wat denk jij?

Over de auteur