Cashback: Tot € 25 inzet terug voor je combinatieweddenschappen

andre
03.03.2019

Ben je het ook beu om je combinatieweddenschappen op het voetbal omwille van 1 selectie te verliezen? In dat geval hebben we vandaag een leuk aanbod voor je bij een van de beste bookmakers voor Belgische klanten, namelijk Unibet. Spijtig genoeg hoort Unibet niet tot de beste bookmakers Nederland. Nederlandse klanten vinden op onze pagina echter ook een overzicht van de beste aanbieders voor sportweddenschappen.

Specifiek voor de Champions League en Europa League wachten er nu tot €25 op je. Dit bedrag wordt je in cash aangeboden indien exact één selectie je laat verliezen. Hiervoor moet je al een account bij de bookmaker hebben. Daarna moet je aan deze promotie deelnemen. Plaats een combinatieweddenschap met minstens 4 selecties op de wedstrijden in de Champions League of Europa League. De quotering van de combinatie moet in totaal 4.00 of meer bedragen.
Verzeker je combinatieweddenschappen bij bookmaker Unibet
In deze promotie zijn er enkel 1X2 weddenschappen toegelaten, die voor de wedstrijden moeten worden geplaatst. Live-weddenschappen behoren dus niet tot de mogelijkheden. Natuurlijk is het ook mogelijk om via de Unibet App te profiteren. Plaats je combinatieweddenschappen tot 7 maart om 23:59. Verlies je door precies een selectie, dan ontvang je op 8 maart je terugbetaling. Per speler is dit aanbod exact 1 keer beschikbaar.

Win nu tot € 120 met het welkomstaanbod Unibet

Heb je nog geen account bij bookmaker Unibet? Dan is dit misschien het beste moment om je account aan te maken:

  • Klik op onze button om naar de bookmaker te gaan
  • Open je account voor Unibet sportweddenschappen
  • Stort een bedrag tot € 40 in je bookmaker account
  • Nu biedt Unibet je 300% van je inzet als bonus
  • Voldoe aan de bonuscondities voor een uitbetaling

Binnen enkele gemakkelijke stappen kun je dus het maximum bedrag bij Unibet winnen. Met een percentage van 300% hoort dit aanbod bij de meest attractieve bonussen. Stort je bijvoorbeeld 20 euro, dan ontvang je al € 60 van de kant van de bookmaker. Het maximum bedrag is ook bijzonder leuk. Tot €120 wachten er op je. Indien je dus € 40 stort, dan speel je met een totaal bedrag van € 160 verder. Omdat het hier niet over free bets gaat, moet je nog aan de bonuscondities voldoen. Speel het bedrag in totaal 3 keer. Hiervoor bestaat er een minimale quotering van 1.40. Je ziet het dus – bij de bookmaker verzeker je je weddenschappen en win je daarnaast nog een leuke bonus. Maak nu je account aan en wed bij Unibet!