Gokken op Celta de Vigo Ajax – €100 terug bij fout resultaat!

Peter Groen
20.10.2016

Wedden op Celta de Vigo – Ajax vergroot natuurlijk voor jou de aantrekkelijkheid van dit duel en dit wordt nu zelfs dubbel vergroot door de welkomstpromotie van Bet777. Je kunt nu namelijk op dit duel, of een ander duel naar keuze, inzetten en als je verliest, ontvang je je inzet tot maar liefst € 100 terug! Wij leggen jou exact uit hoe jij van deze actie kunt profiteren.

Hoe wed ik € 100 risicovrij op Celta – Ajax?

  • Meld je aan bij via een van de Bet777 banners op deze website.
  • Maak een storting met bijv. iDeal, Neteller, Skrill, PayPal of PaySafe.
  • Plaats een eerste weddenschap op Celta-Ajax of een ander duel.
  • Eerste bet verloren? Je ontvang automatisch je inzet tot € 10o terug!

Wed nu Risicovrij bij Bet777!

Nu ook na 2e storting € 100 risicovrij wedden!

Bovenstaande Bet777 Bonus omtrent je eerste weddenschap is nog niet compleet. Je ontvangt nu namelijk ook bij de eerste weddenschap na je 2e storting je inzet tot € 100 terug als je weddenschap verliezend is! Ditmaal hoef je enkel even een e-mail te sturen naar support@bet777.be om je inzet terug te ontvangen. Nadat je je terug ontvangen bedrag 3x inzet op odds van 1.70(+) kun je naar wens overgaan tot een uitbetaling. De actie geldt zowel voor Nederlanders als Belgen. Onze Bet777 Ervaringen zijn zeer positief en het mag dan ook geen wonder heten dat Bet777 behoort tot de Beste Bookmakers voor Nederlanders. Meld je aan en speel mee!

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Bancontact, Visa/Master, Neteller, Skrill, PaySafeCard, Paypal of Hipay.
Bet777 Hoofdpagina

Celta de Vigo – Ajax Voorbeschouwing

Met 10 punten uit 8 duels kent Celta een bijzonder matige competitiestart. Afgelopen weekend werd zelfs nog met 5-0 van Villarreal verloren. Europees speelde het gelijk tegen Standard Luik en won het van Panathinaikos. Ajax kent na een matige competitiestart een bijzonder sterke periode. Het wist haar laatste 9 duels op rij te winnen en ook Europees gaat het bijzonder goed. Winst bij Panathinaikos en thuis tegen Standard Luik maakt Ajax nummer 1 in de groep. Celta de Vigo trad in haar eerste 2 Europese duels zeker niet aan met haar sterkste 11. Wij verwachten dan ook zeker geen nederlaag van Ajax. De Bookmakers denken echter dat Celta de favoriet is. Hieruit kan je je voordeel halen. De odds bij Bet777 zijn 2.15 voor winst Celta, 3.35 voor gelijkspel en 3.50 voor winst Ajax. x2 @ 1.66 is in ieder geval ook een zeer goede optie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.