Cercle Brugge tegen Oostende in de JPL op zaterdag: voorbeschouwing

Bob de Ronde
10.12.2020

Zaterdag 12 december is het de beurt aan Cercle Brugge. Ze nemen het tijdens de 16e speeldag in eigen huis op tegen Oostende. Met slechts één punt verschil in het algemeen klassement is dit voor beide ploegen een wedstrijd van groot belang.

Bij winst kan Oostende verder uitlopen op Cercle. Winst voor Cercle Brugge betekent dat ze over de Oostendenaren springen en idealiter naar een negende plaats in het klassement kunnen klimmen.

Cercle moet gebruik maken van het thuisvoordeel

Wil Cercle Brugge volop voor de zege gaan dan zal het gebruik moeten maken van zijn thuisvoordeel. Zo wist Cercle in het verleden meer doelpunten te scoren tijdens thuiswedstrijden. Trainer Clement zal het in ieder geval moeten doen zonder Decostere, die kampt met een kuitbeenbreuk en Van Damme die uit is wegens kanker.

Oostende kan rekenen op een voltallige ploeg

Bij Oostende ondervinden ze momenteel weinig hinder van blessureleed. KV Oostende- trainer Blessin is dan ook in staat zijn sterkste ploeg op te stellen. Dat zal nodig zijn indien ze volop voor de overwinning willen gaan. Spelers als Guri zullen naar alle waarschijnlijkheid dan ook een basisplaats in het elftal van zaterdag krijgen.

Vorige ontmoetingen in het voordeel van Oostende

Tijdens hun vorige ontmoeting, 15 maart 2020, kon geen van beide ploegen de winst pakken. Het duel eindigde op een gelijkspel. Wanneer we een kijkje nemen naar de laatste acht confrontaties is Oostende in het voordeel. Van de acht wedstrijden wisten ze er vier te winnen. Cercle Brugge moest het stellen met slechts één overwinning. Beide ploegen verlieten het veld drie keer met een gelijkspel en één punt.

Odds spreken geen voorkeur uit

Ook de online bookies durven in deze weinig duidelijk scheppen. Als we de odds mogen geloven is het niet zo eenvoudig om een winnaar naar voren te schuiven. Met odds van 2,56 voor x 2,55 geven ze duidelijk aan geen voorspelling te willen doen. Een gelijkspel is volgens de bookmakers dan weer minder geloofwaardig. De odds bedragen hier 3,63. Wie de laatste confrontatie in het achterhoofd houdt, zou met een weddenschap op gelijkspel wel eens een mooie winst kunnen behalen.

Beste deal terug te vinden bij Noxwin

Ook voor deze wedstrijd namen we de verschillende bookmakers grondig onder de loep. Wedden op deze wedstrijd? Bij Noxwin kan je rekenen op mooie odds. Bovendien zijn het niet enkel de odds die deze bookmaker zo interessant maken. Ook de Noxwin bonus is er eentje die zeker en vast de moeite waard is. Opgelet: de bonus is uitsluitend voor nieuwe klanten uit Nederland. Belgische kandidaten kunnen helaas geen aanspraak maken. De bonus omvat een welkomstbonus van 100% op een bedrag van maximum € 50. Maak bij het aanmelden bij Noxwin gebruik van de code ‘WIN 50’ om je bonus te claimen. Bovendien krijg je maar liefst 30 dagen de tijd om je bonus 7x in te zetten op quoteringen van 1.8 of hoger. Een rondspeelbonus die gemakkelijk haalbaar is dus. Voor meer info over deze bookmaker kan je een kijkje nemen naar onze Noxwin review. Je vindt er alle nuttige info op één pagina gebundeld.

Over de auteur