Champions League: Barcelona – Liverpool met € 10 freebet

andre
30.04.2019

Met Real, Juventus, Atlético, Bayern, City, PSG zijn al vele favorieten voor de halve finales van de Champions League gesneuveld. Na Tottenham – Ajax vinden we nu de twee grote favorieten terug in een direct duel. Barcelona ontmoet Liverpool, en wij verwachten een spannende wedstrijd. Maar naast de spanning is er ook nog iets te winnen bij bookmaker Circus. Bij een van de betting sites Nederland wachten er nu tot € 10 als gratis weddenschap op je. Deze freebet promo is beschikbaar tot morgen om 23:00, neem dus nu deel!

Plaats een weddenschap met minstens € 20 inzet in cash. Je hebt de keuze tussen prematch en live-weddenschappen op Barcelona – Liverpool. Belangrijk is dat de notering voor je weddenschap minstens 1.60 moet bedragen. Dit aanbod is eenmalig per speler beschikbaar voor deze wedstrijd. Het is niet mogelijk om je weddenschap tijdens de wedstrijd te laten uitbetalen met de Cash Out. Al een account bij deze bookmaker? Plaats dan nu een weddenschap op de wedstrijd in de Champions League en pak de € 10 freebet. Nog geen account bij Circus? Dan wachten er nu tot € 250 op je voor je eerste online storting.

100% Circus stortingsbonus: Pak € 250 bonus

Als nieuwe klant bij de aanbieder wachten er dus tot € 250 op je. Hiervoor moet je maar enkele stappen volgen:

  1. Klik op de onderstaande link naar de site van de aanbieder
  2. Open je Circus account voor online sportweddenschappen
  3. Plaats een eerste keer een storting naar je online account
  4. Ontvang 100% van je stortingsbedrag als bonus tot € 250
  5. Deze bonus kan meteen worden ingezet bij de bookmaker

Het minimale bedrag voor je storting is € 10 bij Circus. Met een percentage van 100% is dit een bijzonder attractief aanbod voor nieuwe klanten. En het maximum bedrag van € 250 is heel wat hoger dan bij de meeste andere bookmakers. Het bedrag wordt naar je account gestort als gratis weddenschappen, die 7 dagen lang beschikbaar zijn. Zet het bedrag van je bonus 1 keer in tegen een quotering van 1.50 of hoger. Ook deze minimale quotering is niet bijzonder hoog. Daarnaast is een groot pluspunt van dit aanbod, dat er verder geen bonuscondities zijn. Pak dus nu je welkomstbonus zonder storting sport met maximum € 250 bij Circus.
Barcelona - Liverpool en de odds Champions League bij Circus online

Odds en selecties Barcelona – Liverpool bij Circus

Bij de bookmaker zijn er meer dan 75 verschillende selecties op de wedstrijd beschikbaar. Daarbij is Barcelona met een quotering van 1.89 de torenhoge favoriet voor winst. Wint Liverpool, dan ontvang je 4.00 keer je inzet. Voor een gelijkspel wacht er een notering van 3.70 op je. Er wordt verwacht dat beide ploegen tijdens de wedstrijd scoren. Daarvoor liggen de odds bij 1.61. Gebeurt dit niet, dan wacht er een quotering van 2.33 op je. Natuurlijk zijn deze odds ook beschikbaar via de fantastische Circus App. Wed dus ook op de Champions League via je smartphone. Veel succes met gokken op Barcelona – Liverpool bij Circus online!