Wedden op de Champions league finale: Manchester City – Chelsea

Erik de Kort
26.05.2021

De grote finale van de Champions League oftewel de Cup met de grote oren. Wordt het Chelsea of Manchester City dat wint op zaterdagavond 29 mei 2021? Hier vind je de beste odds bij deze wedstrijd.

De Champions League is de enige prijs die Guardiola nog niet won bij Manchester City

De prijzenkast onder Pep Guardiola bij Manchester City puilt uit maar er is nog een trofee die de club nog nooit gewonnen heeft. Dat is de Champions League oftewel de Cup met de grote oren. Nadat Manchester City een paar weken terug al overtuigend landskampioen werd, zijn de pijlen nu gericht op een Champions League overwinning. Voor Pep Guardiola en zijn mannen lijkt de Champions League nog het enige dat telt.

Met drie van de vijf wedstrijden gewonnen zijn ze redelijk in vorm. Toch moeten ze ook rekening houden met het feit dat Chelsea al twee keer eerder wist te winnen dit seizoen. De Champions League is daarom zeker nog niet binnen. Wel kan Guardiola over een volledig fitte ploeg beschikken en zal de tacticus de laatste weken al gebroed hebben aan een plan om Tuchel en zijn mannen te verslaan. Of het na twee keer wel gaat lukken om Chelsea te verslaan zien we op zaterdag. We gaan eerst eens zien wat de Londense ploeg voor kansen heeft voor we naar de odds van de beste bookmakers gaan.

De allereerste prijs voor Chelsea onder Thomas Tuchel?

Sinds het vertrek van clubicoon Frank Lampard staat Thomas Tuchel aan het roer bij de Blues. Tuchel, net als Guardiola niet onbekend met een Europese finale kan onder Chelsea nu zijn eerste prijs pakken in een paar maanden tijd. En wat voor één. Toch zal de vorm van Chelsea beter moeten zijn dan dat het de laatste weken was. Chelsea verloor op de slotdag van de Premier League met 2-1 van Aston Villa en verloor ook al de FA Cup finale van Leicester City.

De vorm van Chelsea is stukken minder dan we eerder dit seizoen gezien hebben alhoewel ze wel overtuigend wonnen van Real Madrid in de tweede halve finale. Bovendien heeft Chelsea eerder dit seizoen al gewonnen van Manchester City en dat zal ze ongetwijfeld hoop geven om ook nu een overwinning te pakken. Het is de Champions League finale en daar horen natuurlijk prachtige odds bij. We gaan kijken wat de bookmakers België te bieden hebben.

betifrst odds champions league finale 2021

  © Betifrst

Waar vind je de beste odds om te wedden?

Van alle Belgische bookmakers hebben we betFirst uitgekozen om je de odds te geven bij deze wedstrijd. Zeker als je in wilt zetten op Chelsea kom je hier de hoogste odds tegen. Winst van Chelsea staat namelijk op vijf keer je inzet. Voor Manchester City, dat duidelijk favoriet is, krijg je 1.86. Een gelijkspel staat nog op 3.45. Wil je niet wedden op het wedstrijdresultaat maar kies je voor de winnaar van de Champions League, dan kun je 1.40 krijgen voor Manchester City en 2.95 voor Chelsea. De verschillen zijn groot maar niet is zeker. Via de link hieronder zet jij ook in met deze goede odds. IDEAL wedden bij BetFIRST is niet mogelijk, we sturen Nederlanders daarom graag naar onze bookmakers Nederland pagina.