Zet in Charleroi Anderlecht en krijg 200% tot €100

Gaston Dupont
11.08.2018

De derde speelronde van de Jupiler Pro League heeft op zondag twee leuke affiches met daarin Charleroi Anderlecht en Oostende Genk. Bookmaker Betfirst heeft voor nieuwe spelers uit Nederland en België een promotie van 200% tot €100. We leggen uit hoe je kan genieten van deze bonus en blikken vooruit op beide wedstrijden.

Nieuwe speler bij BetFIRST: 200% tot € 100 promo

  • Zowel Nederlanders en Belgen kunnen zich aanmelden.
  • Klik hiervoor op de foto of banner van BetFIRST en meld je aan.
  • Met iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard kan je storten.
  • Om de max bonus te verkrijgen van 200% tot €100, dien je €50 te storten.
  • Plaats je storting en bonus 3x maal binnen de 30 dagen.
  • Alle bets met meer dan 1.40 noteringen tellen hiervoor mee.

BetFirst: Fantastische bonus en goede promoties!

De bonus BetFirst is een fantastische bonus en is al reden genoeg om je aan te melden. Daarbij komt ook nog eens dat BetFirst heel veel promoties aanbiedt en vaak verhoogde odds heeft. Koppel dit aan uitstekende quoteringen en de BetFIRST app, dan weet je onmiddellijk waarom BetFirst zo hoog scoort in onze Bookmakers vergelijken overzicht.

Vooruitblik op de duels van Oostende en Anderlecht

Oostende heeft drie punten uit zijn eerste 2 wedstrijden vergaard en dit na 2-1 winst tegen Moeskroen. Daarna volgde een 5-2 nederlaag tegen Anderlecht. Ze spelen nu tegen Genk, die 4 op 6 heeft na een 0-4 zege tegen Lokeren en een 1-1 gelijkspel tegen de buren uit Sint-Truiden. Genk krijgt na enkele imponerende wedstrijden een notering van 1.86, terwijl Oostende een hoge odd heeft van 3.95.

Anderlecht maakte indruk met zijn vernieuwd team en heeft 6 op 6 na zege op Kortrijk en thuis tegen Oostende. Charleroi won de vorige wedstrijd tegen Eupen, maar verloor thuis van Antwerpen. Bookmaker Betfirst geeft een odd van 3.50 aan Charleroi en 2.05 voor Anderlecht. We verwachten dat zowel Genk als Anderlecht hun wedstrijden zal winnen en dit brengt een odd op van 3.91.

 

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij BetFIRST!
BetFIRST Welkomstbonus

Over de auteur