Wedden op Charleroi – Antwerp op vrijdag 13 augustus

Jeroen van den Berg
10.08.2021

Vrijdagavond 13 augustus 2021 trappen Charleroi en Antwerp het voetbalweekend af met een heerlijke wedstrijd tussen de huidige nummer vier en nummer dertien in het klassement. De odds en kansen van beide ploegen lees je in dit artikel.

Het mag dan wel een ongeluksdagje zijn voor sommigen, hopelijk hebben de spelers daar vrijdag geen last van. Check trouwens ook onze voorspelling voor de JPL-wedstrijden van zaterdag 14 augustus. Misschien brengen die je wel geluk.

Charleroi loopt duur puntverlies op tegen Leuven

Het had zo goed uit kunnen pakken. Als Charleroi had kunnen winnen van Leuven, hadden ze de koppositie gepakt. Dat ging echter niet door en daarom zien we Charleroi terug op de vierde plek. In Leuven kwam Charleroi niet verder dan een 1-1 gelijkspel nadat ze na acht minuten al met 0-1 op oorsprong kwamen. Na een uur spelen werd de gelijkmaker gemaakt en wisten de Zebra’s niet opnieuw de voorsprong te pakken. Met twee gelijke spelen en een overwinning staat Charleroi nu vierde, daar is op zich niets mis mee, maar de ploeg had er een stuk beter voor kunnen staan. Het seizoen begon namelijk schitterend met een 3-0 overwinning op Oostende, de trend leek gezet maar niets leek minder waar. Natuurlijk is er nog geen nood aan de man, er is nog niet verloren en er komen nog kansen genoeg.

Toch werd er ook een klein feestje gevierd in Charleroi. Zo werd er met Adem Zorgane een nieuwe versterking gehaald die gelijk z’n eerste goal in zijn debuut maakte. Daarnaast speelde Dorian Dessoleil, de aanvoerder, zijn 200e wedstrijd voor de club. Tegen Antwerp gaan de Zebra’s onder zijn leiding opnieuw op zoek naar een plek in de top drie. Het verschil met de koploper is slechts een punt. Geven de bookmakers België Charleroi goede hoop tegen Antwerp?

Antwerp eindelijk van de laatste plek af

Na twee verloren matchen, wist Antwerp eindelijk te winnen van Standard. In een spectaculaire alles of niets wedstrijd werd het maar liefst 5-2 voor de ploeg van Brian Priske. Er gaan in het Antwerpse inmiddels geruchten dat er een standbeeld gebouwd gaat worden. Niet voor Priske, maar voor Michael Frey die met vijf goals eigenhandig Standard wist te verslaan. Bovendien vielen alle goals binnen 70 minuten spelen. De jonge Zwitser kende een droomwedstrijd en staat nu dus al op zes goals in drie wedstrijden.

Deze overwinning zal Antwerp uiteraard een boost van jewelste geven. Nadat er eerder van Mechelen en Kortrijk verloren werd, lijkt door de mokerslag tegen Standard , alle miserie vergeten. Is het genoeg om Charleroi te verslaan? Dat zie je hieronder als we de beste odds van de beste bookmakers erbij pakken.

 

charleroi -antwerp odds 13-08-2021

©Betway

Waar vind je de hoogste odds?

Het is Betway die je de beste odds geeft bij deze geweldige wedstrijd. De odds liggen dicht bij elkaar maar Charleroi is hier de favoriet. Dat heeft natuurlijk te maken met de matige start van Antwerp eerder dit seizoen. Voor wedden op Charleroi krijg je bij de bookmakers 2.50 Winst van Antwerp geeft je 2.80 en een gelijkspel levert je bij Betway 3.30 op. Charleroi tegen Antwerp is de ideale manier om je voetbalweekend te beginnen. Vergeet ook niet onze Betway review door te lezen, hier vind je allerlei onmisbare informatie over deze bookmaker. Fijne match!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.