Krijg dit weekend € 25 terug van Circus bij Verloren Bet(s)

Peter Groen
14.10.2016

Wed dit weekend op één of meerdere Jupiler Pro League duels en als je weddenschap(pen) verloren gaan, ontvang je je inzet tot € 25 terug. Dit in de vorm van een Gratis Weddenschap beschikbaar gesteld door Bookmaker Circus! Naast deze Cash Back Actie voor nieuwe en bestaande klanten, wacht er voor nieuwe klanten ook nog eens € 295 Welkomstbonus. De actie is nu exclusief voor wedders uit zowel Nederland als Belgie.

Hoe wed ik € 25 risicovrij bij Circus?

Het enige dat je hoeft te doen is je aanmelden bij Circus via een van de bonus banners op deze site of in te loggen. Vervolgens plaats je een of meerdere weddenschappen op de Jupiler Pro League duels van dit weekend. Bij het plaatsen van je weddenschap kun je op het wedformulier de groene box aanvinken. Als je weddenschap vervolgens verloren gaat, betaalt Circus direct je inzet tot € 25 terug in de vorm van een gratis weddenschap. Deze gratis weddenschap kun je vervolgens binnen 7 dagen benutten voor een ander duel. Alle winst voortkomend uit je gratis weddenschap is bonus voor jou!

Bonus – € 295 wacht op jou bij Circus!

Bovenstaande actie is slechts een voorbeeld van de vele acties die Circus klanten biedt. Nieuwe klanten profiteren door de Circus Bonus van een stortingsbonus van 100% tot € 250. Daarnaast krijg je na het plaatsen van je eerste € 10 weddenschap direct € 30 aan gratis weddenschappen cadeau. Als je liever Gratis Wedden Zonder Storting doet, is dit ook mogelijk. Het verifiëren van je GSM nummer volstaat om € 5 gratis bonus te krijgen. Ten slotte krijg je nog € 10 gratis door het downloaden van de app na je storting. Al het bonusgeld dat je krijgt van Circus speel je zeer gemakkelijk vrij. Het 3x inzetten op 2.21+ odds volstaat reeds, maar ook inzetten op 1.81-2.20 odds (6x) en 1.40-1.80 odds (10x) mag. Hiervoor heb je ongelimiteerd de tijd! Als we Bookmakers Vergelijken komt Circus steevast als een van de beste uit de bus. Meld je dan ook nu aan en profiteer van alles dat Circus jou te bieden heeft!

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Bancontact, Skrill, Hipay of een PaySafeCard.
Circus Bonus BB

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *