Wedden op Charleroi tegen Eupen vanavond, 16 april

Erik de Kort
16.04.2021

De laatste match voor van het seizoen voor beide ploegen, Charleroi en Eupen. Geen bekerfinale en geen kans meer op de play-offs. De fans zullen nog een keer vermaakt moeten worden en daarom is het wedden juist nu zo interessant. Charleroi – Eupen op vrijdagavond, een voorbeschouwing.

De nummer 12 tegen de nummer 13

Het seizoen komt ten einde en dat betekent dat Charleroi en Eupen nog een keer aan de bak moeten voor er aan volgend seizoen kan worden gedacht. Op de ranglijst is er niet zoveel verschil tussen beide teams. Charleroi heeft twee punten voorsprong dus Eupen kan in theorie de twaalfde plek overpakken. Het zal niet al te veel uitmaken maar elke ploeg wil natuurlijk zo hoog mogelijk eindigen. In november vorig jaar won Eupen in eigen huis met 3-1 van Charleroi en dat zal de ploeg ongetwijfeld wat moet geven. Een tegenslag zal echter zijn dat de laatste twee wedstrijden op rij verloren gingen.

Eupen kreeg zes goals tegen en wist er alleen één te scoren. Geen goede statistieken dus. Ook Charleroi zal op zoek gaan om het seizoen wat positiever af te sluiten na twee nederlagen. Charleroi verloor van Beerschot met 201 en ging ook vorige week onderuit met 4-0. Exact dezelfde statistieken als Eupen over de laatste twee wedstrijden. Gaat er een ploeg de negatieve reeks doorbreken? Je leest het zo als we de odds van de beste bookmakers erbij pakken.

Wie kunnen we verwachten bij beide ploegen?

Bij Charleroi ontbreken er drie spelers. Van Ken Nkuba en Steeven Willems was al bekend dat het seizoen al afgelopen was. Willems ontbreekt al sinds midden januari en Nkuba is sinds 15 december al geblesseerd. Jules Van Cleemput heeft een schorsing opgelopen en zal de laatste wedstrijd van het seizoen dus ook moeten missen. Verder zijn er geen afwezigen bekend voorlopig.

KAS Eupen dan, daar zien we dat Rocky Bushiri en Gary Magnee de match tegen Charleroi aan zich voorbij moeten laten gaan. Eupen heeft geen schorsingen, alleen een aantal spelers die op scherp staan en dat heeft natuurlijk geen invloed meer op deze laatste match. Bwin is de uitverkorene tussen de bookmakers België om jou van de beste odds te voorzien. De bookmakers Nederland ontbreken voorlopig deze odds. Je ziet de noteringen bij de Belgische aanbieder Bwin hieronder.

Bwin wedden op Charleroi - Eupen 17-04-2021

©Bwin

De Bwin odds bij Charleroi tegen Eupen

Als we puur op basis van de Pro League stand moeten kijken wordt het lastig om een favoriet uit te kiezen. Ook de meest recente wedstrijden waren niet om over naar huis te schrijven. Toch zien we dat de thuisploeg bij Charleroi favoriet is bij Bwin. Je krijgt voor de Charleroi 2.30 en dat is toch wel een stuk meer dan de 3.20 voor wedden op winst van Eupen. Een gelijkspel staat op 3.30 en eerlijk gezegd verwachten we wel dat het een gelijkspel wordt. 1-1 is een mogelijkheid. Inzetten op deze uitslag levert je zeven keer je inzet op. Inzetten met deze odds doe je via de onderstaande link. Onze Bwin ervaringen doorlezen kan natuurlijk ook nog even.