Wint Charleroi of Sint-Truiden op vrijdagavond?

Erik de Kort
05.03.2021

Begin je voetbalweekend met een mooie Pro League match tussen Charleroi en Sint-Truiden VV op vrijdagavond. Welk team heeft de meeste kans om te winnen vanavond, 5 maart 2021?

Heeft STVV kans tegen Charleroi?

Als we op de ranglijst gaan kijken, zien we dat STVV momenteel op de vijftiende plek staat. Charleroi staat slechts vier plaatsen hoger en maar heeft wel acht punten meer en een wedstrijd minder gespeeld. Er is dus wel degelijk een verschil tussen beide ploegen. STVV is al blij dat ze op de vijftiende plek staan en zo de twee gevreesde laatste plekken buiten zicht hebben. Dat willen ze natuurlijk zo houden, niemand wilt degraderen en dus zullen er in de resterende vijf wedstrijden nog wel wat punten bij elkaar gesprokkeld moeten worden.

De voorsprong op nummer zeventien Moeskroen is vier punten en dat geeft toch wel hoop. Als die hoop ook omgezet wordt in motivatie en vechtlust dan zien we STVV nog wel eens een kans hebben tegen Charleroi dat de laatste weken toch ook niet in goeden doen is. Charleroi lijkt de laatste weken met name patent te hebben op gelijkspel en ook STVV deelt de punten nog best vaak. Of het vanavond opnieuw een gelijkspel wordt betwijfelen we. We zullen zo gaan kijken wat de bet sites België geven voor een gelijkspel.

Charleroi hoopt nog op de play-offs

Eerder dit seizoen zagen we Charleroi nog op de derde plek staan. Sindsdien is er een hoop gebeurd. Nu staat Charleroi op de elfde plek en verloren ze dus maar liefst acht plekken in een aantal maanden. Met name november en december waren desastreus voor Charleroi maar ook de afgelopen weken overtuigt Charleroi echt niet. Vorige week werd er verloren van Genk en de twee competitiewedstrijden ervoor werd het gelijk tegen Waasland-Beveren en Zulte Waregem.

Het vervolg van de competitie is niet al te moeilijk maar juist omdat Charleroi zo vaak punten verspeeld vragen we ons af of de ploeg in staat is de play-offs te halen. Charleroi is uit gevoetbald in de beker en de play-offs zijn de enige manier om dit seizoen nog enigszins te redden. Zit er een overwinning in vanavond tegen STVV? We pakken de noteringen bij Circus eruit dat deze zeer interessant zijn. Ook interessant zijn onze samengevatte Circus ervaringen die tot je beschikking staan.

circus odds charleroi-stvv 05-03-2021

©Circus

Wat zijn de odds bij deze match op vrijdag?

De betting NL pagina’s gaan uit van wedstrijd waarbij beide ploegen kans hebben om te winnen. Charleroi heeft de beste papieren volgens de bookies met 2.31 voor winst. Een gelijkspel staat op 3.46 en dat betekent dat je flink kunt winnen als je inzet op een X. Voor winst van STVV staan de odds op 3.24. STVV is dus de underdog bij deze wedstrijd. Ben jij het hier mee eens of zie je STVV nog wel eens winnen van Charleroi? Meld je via de link hieronder aan bij Circus en zet nog snel in voor de match begint!