Inzetten op Chelsea Arsenal en krijg €130 extra

Gaston Dupont
17.08.2018

Chelsea en Arsenal spelen op zaterdag om 18.30 hun tweede wedstrijd in de Premier League. Deze topaffiche wordt nog leuker gemaakt door 1xBet, want ze bieden aan nieuwe spelers uit Nederland en België een exclusieve bonus aan van 100% tot €130 en dit dankzij de code 1x_3838. Hieronder leggen we je deze promotie uit en blikken we vooruit op Chelsea Arsenal.

Chelsea Arsenal en € 130 extra

  • Registreer je bij 1xBet door hier op de foto of banner te klikken.
  • Bij de registratie, gebruik de code 1x_3838 voor de exclusieve bonus.
  • Je kan storten via iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard.
  • Daarna krijg je de bonus van 100% tot € 130.
  • Vrijspelen kan door vijfmaal je bonus in te zetten.
  • Alle combo bets met 3 selecties en odds van +1.40 tellen mee.
  • Maximale uitbetaling van deze bonus is €130.
  • Je dient je gestort bedrag ook eenmaal inzetten op +1.10 odds.
  • Je krijgt hiervoor 30 dagen de tijd.

Omdat je bonus en gestort geld gescheiden blijven, neem je weinig risico met deze 1xBet bonus. Je gestort bedrag dien je op een evenement te plaatsen van 1.10, waardoor je bijna zeker bent dat je bet winnend is. Ook het vijfmaal rondspelen van de bonus is beter dan bij andere bookmakers, waardoor 1xBet een van de beste bookmakers is in dit genre.

Voorbeschouwing Chelsea Arsenal

Wedden op Chelsea Arsenal is heel populair in Europa. Deze topmatch heeft alles wat een wedder zoekt. Het voordeel dat je bij 1xBet hebt, is dat er hoge quoteringen zijn, zo krijgt Chelsea voor deze thuismatch een quotering van 1.855. Een gelijkspel is 4.00 en als Arsenal wint, krijg je 4.46. Beide ploegen hebben een nieuwe trainer, die nog hun stempel op het elftal dienen te drukken. Toch heeft Chelsea zijn eerste wedstrijd gewonnen met 0-3 en dit op bezoek bij Huddersfield Town. Deze opdracht was iets makkelijker dan die van Arsenal, want zij moesten aan de bak tegen de geoliede machine Man City. Als Arsenal deze wedstrijd ook verliest, beginnen ze met 0-6 aan de competitie en dat willen ze liever vermijden. Als je wilt wedden, dan kan dit ook via de 1xBet App en dit met dezelfde welkomstbonus van 100% tot €130. We verwachten dat Chelsea de drie punten zal thuis houden en Arsenal zo met een kater zal opzadelen.

Over de auteur