Wedden op Chelsea Liverpool 100% tot €200

Gaston Dupont
28.09.2018

Zaterdag wordt een drukke dag in de Premier League met onder andere de topper van speeldag 7 Chelsea Liverpool. Dit interessant duel wordt spannender dankzij Betfirst, want zij hebben een nieuwe welkomstbonus van 100% tot € 200 en dit voor Nederlanders en Belgen. Hieronder geven we uitleg over deze promotie en zullen we de odds bekijken voor dit duel Chelsea Liverpool.

Promotie:  100% tot € 200 Bonus bij BetFIRST

  • Registreer je account bij Betfirst door hier op de banner of foto te klikken.
  • Storten kan je daarna doen via iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard.
  • Je zal de bonus van 100% tot € 200 onmiddellijk na je stortingontvangen.
  • Om de maximum bonus te verkrijgen dien je minstens €200 te storten.
  • Vrijspelen kan al door tweemaal je bonus en gestort bedrag rond te spelen.
  • De minimum noteringen dienen 1.40 te zijn.
  • Je krijgt hiervoor 30 dagen de tijd.

Bookmaker BetFIRST Super odds en wedden aanbod

Betfirst is een van de beste bookmakers voor Nederlanders en belgen en dit omwille van een heel goede bonus en heel goede promoties. Daar bovenop komt dat ze uitblinken met beste quoteringen en een heel groot wedden aanbod.

Voorbeschouwing en Quoteringen Chelsea Liverpool

De overwinning van Chelsea op Liverpool is geen referentie voor nieuwe winst voor Chelsea. Beide ploegen speelden niet met hun beste elftal, en dit gaan ze nu zaterdag wel doen. Zowel Liverpool als Chelsea spelen aanvallend en attractief voetbal en met spelers als Hazard en Salah komen er gegarandeerd doelpunten. Daarom zijn er lage odds voor meer dan 2,5 doelpunten, want je krijgt slechts 1.62 als odd. En wat met de 1/X/2 bets? De voetbal gokken sites geven een notering van 2.80 voor een thuisoverwinning voor Chelsea. Liverpool krijgt – op verplaatsing – een lagere odd dan Chelsea, en krijgt voor winst 2.55. Een draw heeft als notering 3.60 wat beide ploegen ten goede komt, want verliezen is uit de boze. We verwachten dat deze wedstrijd spektakel zal opleveren met een 2-2 gelijkspel als eindresultaat.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij BetFIRST!
bonus betfirst

Over de auteur