Chelsea- Liverpool tegenover elkaar op 2 januari

Erik de Kort
31.12.2021

Zowel Chelsea als Liverpool liepen nog meer achterstand op koploper Manchester CIty op. Nu is de vraag wie van de twee clubs aansluiting vindt bij de nummer één van de Premier League. Wint Chelsea of Liverpool op zondag?

Chelsea heeft 1 punt voorsprong op Liverpool

The Blues speelden op woensdag tegen Brighton en zagen in de 91 minuut Danny Wellbeck de gelijkmaker maken. Nadat Romelu Lukaku Chelsea op 1-0 voorsrpong had gezet, leek het lange tijd een overwinning voor Chelsea te worden, maar speelden de ploegen dus toch gelijk. Liverpool deed het nog even wat minder wat zij verloren van Leicester City. Ademola Lookman scoorde namens Leicester de enige treffer van de wedstrijd en pakte daarmee drie broodnodige punten van Liverpool af. 

Chelsea staat nu tweede met 42 punten en Liverpool staat op 41 punten. Bovenaan de Premier League zien we Manchester City terug met 50 punten. De Citizens deden namelijk wat de nummers twee en drie niet konden doen en dat was winnen. Bovendien komt Arsenal nu dichterbij de top drie. Is de kampioensstrijd al gestreden of liggen er nog kansen om City bij te halen. Alles lijkt af te hangen van deze wedstrijden en het programma in januari. Van de bookmakers Nederland pakken we zo de odds van Bet365. Eerst is het tijd om te kijken naar het teamnieuws van beide ploegen.

Blessures en schorsingen bij Chelsea en Liverpool

Beide coaches mogen flink aan de bak en we kunnen dan ook wel wat wijzigingen in de opstellingen verwachten. Laten we kijken wie er bij Liverpool afwezig zijn. Dat zij er nogal wat. Zo is Nat Phillips niet beschikbaar vanwege een kaakbreuk en ontbreekt Harvey Elliot met een enkelblessure. Hoewel Elliot herstellende is, lijk het nog een aantal wedstrijden aan de kant te blijven.Divock Origi is nog een twijfelgeval voor de match tegen Chelsea. Andrew Robertson is er in in ieder geval niet bij vanwege een rode kaart die hij opliep tegen de Spurs. Van de geblesseerde Adrian, Takumni Minamino en Thiago Alcantaro lijkt alleen laatstgenoemde sowieso niet mee te kunnen spelen, de andere twee zijn nog vraagtekens.

Dan is het nu tijd voor Chelsea. Daar ontbreken Reece James en Adreas Christensen vielen op woensdag uit met een blessure. Timo Werner kan niet meedoen en heeft de laatste weken niet meegetraind.Ben Chilwell zal waarschijnlijk het resterende seizoen moeten missen. Dat betekent dat Tuchel geen backs beschikbaar heeft en moet imprroviseren tegen Liverppol. Tenslotte viel Thiago Silva vorige week uit met een hamstring blessure en lijkt de wedstrijd tegen Liverpool nog te vroeg te komen. Laten we snel aanmelden bij Bet365 en kijken wat de odds hier zijn voor Chelsea – Liverpool.

Chelsea underdog tegen Liverpool op 2 januari

©Bet365 – 30/12/21 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Wedden met de beste odds op Chelsea – Liverpool

De wedstrijd tussen Chelsea en Liverpool is enorm interessant om op te wedden. Daar horen natuurlijk de beste odds bij. Die pakken we bij Bet365. In onze review over deze bookmaker kun je lezen over de beschikbare bonussen en hoe het Bet365 uitbetalen werkt.  Liverpool is favoriet maar de odds liggen nog dicht bij elkaar. Je krijgt 2.30 voor wedden op Liverppol. Voor het thuis spelende Chelsea staan de quoteringen 3.00. Een gelijkspel levert het meeste om met 3,50 keer je inzet. Je pakt deze mooie odds direct via de onderstaande knop en kan natuurlijk ook de review nog eens doornemen.