FreeBet voor Chelsea Man City € 20

Gaston Dupont
07.12.2018

Een onvervalste topper in de Premier League! De twee topploegen Chelsea en Manchester City geven elkaar partij op 8 december. Wie trekt er het laken naar zich toe? Waag je kans bij Circus en krijg een Free Bet van € 20 voor deze wedstrijd, plus een welkomstbonus tot en met € 250 en een € 10 gratis welkomstcadeau. Hieronder lees je alles over de promoties en een voorbeschouwing op Chelsea Manchester City.

Chelsea Manchester City: krijg € 20 Free Bet

  • Deze promotie is er voor Belgische en Nederlandse wedders.
  • Klik hiervoor op de Circus banner en log in op je account.
  • Storten kan onder andere via iDeal of Bancontact.
  • Zodra je € 25 inzet op Chelsea of City: cash, prematch, 1/x/2
  • zal je de Free Bet van 20 euro ontvangen.
  • Niet vergeten om de deelname aan deze promotie te bevestigen.
  • Free bets dien je eenmaal binnen de 7 dagen in te zetten.
  • De winst van de Free Bets is voor jou, zonder verdere voorwaarden.

Wedden Chelsea Man City

 

Nieuwe speler bij Circus

Als je voor de eerste maal een account opent bij Circus, zal je ook een 10 euro welkomstgeschenk krijgen. Dit krijg je in de vorm van twee Free Bets van elk vijf euro, vijf euro voor de registratie en vijf euro bij het invullen van je telefoonnummer. Dit Gratis Wedden cadeau dien je dan dertig maal in te zetten en dit op odds van 1.60. Alle details over deze Circus App bonus of de € 250 Free Bets, kan je op de desbetreffende pagina nalezen. Deze Free bets dien je in te zetten op plus 1.50 odd en ontvang je na het storten van je eerste bedrag. Je zal een 100% Free Bet ontvangen tot maximaal € 250, en dit verdeeld in stukken van 10 euro.

Voorbeschouwing Chelsea Man City

Waag je kans en bet bij de Sportweddenschappen Sites Circus op deze spannende wedstrijd. Chelsea verloor deze week voor de tweede keer dit seizoen en telt nu tien punten achterstand op Manchester City. Als ze nog een kans willen maken op de titel, mogen ze City niet verder laten uitlopen.  Circus geeft alvast weinig kans aan Chelsea, want ze krijgen een notering van 3.86 voor winst. Man City krijgt dan weer 1.90 als notering en dit is geen verrassing. Op vijftien duels heeft City nog geen enkele keer verloren en voeren ze fier de rangschikking aan met 41 op 45 punten. Enkel Liverpool kan in hun zog blijven. Waag je kans bij Circus en neem de Free Bet ter waarde van 20 euro in ontvangst.

Over de auteur