Chelsea – Newcastle: Exclusieve bonus: € 10 gratis

Gaston Dupont
12.01.2019

Chelsea wil thuis op jacht gaan om de kloof met Tottenham te verkleinen en zo op te schuiven voor plaats drie. Hiervoor zullen ze thuis wel afstand dienen te nemen van Newcastle. Zij doen het dit seizoen niet zo goed en staan dicht bij een degradatieplaats. Newcastle heeft dus ook de drie punten nodig! Als je wilt wedden op deze wedstrijd, dan kan je dit doen bij Bet777. Zij geven je niet alleen een exclusieve deal van € 10, maar ook nog eens een bonus van 50% tot € 150. Lees hieronder alle details van deze acties en de noteringen voor Chelsea – Newcastle.

EXCLUSIEF: € 10 gratis + maandelijks € 5

Je leest het inderdaad goed. Bij Bet777 kan je eenmalig € 10 + maandelijks € 5 gratis krijgen en dit levenslang. Wat dien je hiervoor te doen? Helemaal niet veel.

  • Om te beginnen, klik hier op de Bet777 button en maak een account aan.
  • Gebruik de code “Topfree” voor deze exclusieve bonus.
  • Na de eerste maand krijg je gratis € 10.
  • Elke volgende maand waar je 5 * 10€ hebt ingezet, ontvang je weer € 5 gratis.
  • De minimumnoteringen dienen enkelvoudig (1.70) en combi (2.00) te bedragen.
  • Free bets dien je dan binnen de 3 dagen te gebruiken op enkelvoudige bets (1.70) of combi (2.50).

Bovenop deze gratis weddenschap, kan je ook nog eens genieten van de Bet777 bonus.

Bet777 Bonus: 50% tot € 150

De bonus van deze bookmaker is een van de beste in de bookmakers vergelijken lijst. Nadat je een account hebt aangemaakt, kan je overgaan tot een storting en dit kan via jouw favoriete manieren: Visa, Mastercard of overschrijving. Als je 100 euro stort, zal je 50 euro bonus ontvangen. Om deze bonus dan te kunnen laten uitbetalen, dien je deze bet777 bonus vier keer rond te spelen. Alle weddenschappen met noteringen van 2.00 komen hiervoor in aanmerking. Doe dit wel binnen de vijftien dagen, anders vervalt deze bonus.

 

Wedden Chelsea - Newcastle

Noteringen Chelsea – Newcastle

Bet777 heeft beste quoteringen voor dit duel en zodoende krijgt Chelsea een odd van 1.21 om thuis te winnen. Newcastle krijgt een fantastische odd van 16.25 voor winst en een gelijkspel krijgt ook nog 6.55. Op elf wedstrijden heeft Chelsea nog maar een keer thuis verloren, dus het wordt een hele karwei voor Newcastle. Wel is het verrassend dat Newcastle uit beter presteert dan thuis, dus je weet maar nooit. Als we kijken naar het aantal doelpunten dan wordt er 2,5 keer gescoord in dit duel en dat kan je dan een odd opleveren van 1.64. Waag je kans en schrijf je vandaag nog in bij bookmaker Bet777.