De beste odds bij Chelsea – Real Madrid in de Champions League

Jeroen van den Berg
04.05.2021

De tweede halve finale na het 1-1 gelijkspel in Madrid wordt in Londen gespeeld. Heeft Chelsea het thuisvoordeel of pakt Real Madrid de finaleplek ten koste van The Blues? Voorbeschouwing van Chelsea – Real Madrid in de Champions League.

Kan Chelsea de uitgoal verdedigen in eigen huis?

Chelsea doet het momenteel goed onder Thomas Tuchel. Met slechts twee tegengoals in de hele knock-out fase, is de verdediging van Chelsea een muur. Bovendien waren de twee tegengoals ook nog eens fenomenale volleys waar je als verdediging weinig aan kunt doen. Het is echter niet alleen de defensieve kracht van Chelsea waar Real zich op stuk kan bijten.

Met Kai Havertz en Timo Werner beschikt Tuchel ook nog eens over twee aanvallers van wereldkwaliteit. Het zal een lastige avond gaan worden voor Zinedine Zidane en zijn ploeg maar het 1-1 gelijkspel is een goed uitgangspunt. Er is nog niets verloren al heeft Chelsea natuurlijk wel al dat belangrijke uitdoelpunt gescoord in Madrid. Bovendien zijn er bij Chelsea vrijwel geen afwezigen en dat is bij Real Madrid wel anders.

Beide ploegen wonnen hun laatste competitiewedstrijd in aanloop naar dit duel. Benzema en Pulisic scoorden vorige week, wie zorgt er dit keer voor de belangrijke goals en maakt zich onsterfelijk door zijn plek naar de finale te loodsen? We gaan zo bij de beste bookmakers kijken welk team het meeste kans heeft op een finaleplek en wie er geacht wordt te winnen.

Alles of niets voor Real Madrid?

We kennen Zinedine Zidane niet als een coach die snel onder druk komt te staan of panikeert. Toch zal Real Madrid zeker wel met een goed strijdplan moeten komen om de verdediging van Chelsea te verslaan. Dat moeten ze bovendien doen met een flink aantal afwezigen. Er is nog een hoop onzekerheid over wie er kan gaan spelen. Dan is er ook nog die uitgoal die gemaakt moet worden. 0-0 is niet genoeg en daarom staat er toch wel wat druk op bij Real Madrid. De ploeg moet scoren en zou dan ook aanvallend moeten starten.

Raphael Varane, Lucas Vazquez en Daniel Carvajal ontbreken sowieso terwijl er nog wat vraagtekens staan bij andere namen. De verdediging van Real Madrid heeft al drie maanden niet meer dan een tegengoal per wedstrijd te verwerken gekregen. Dat zal vertrouwen geven, zelfs zonder Varane en Ramos.  Laten we gaan kijken wie de goksites Belgie verwachten dat er gaat winnen.

wedden op Chelsea - Real Madrid odds

© Bet777

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Met een uitdoelpunt op zak lijkt het Chelsea te zijn die je het meest hoort vallen bij de bookmakers als favoriet om de finale te bereiken. Bij Bet777 zien we dat je 1.60 krijgt als je wedt dat Chelsea zich kwalificeert voor de finale. Als je denkt dat Real Madrid zich plaatst krijg je hier 2.35 voor. Dan kun je natuurlijk ook nog wedden op de wedstrijd zelf. Ook hier is Chelsea de favoriet ten opzichte van Real. Madrid staat op 3.60 tegenover 2.25 voor Chelsea. Als je denkt dat het opnieuw een gelijkspel wordt, dan kun je hierop inzetten met 3.45. Vergeet bovendien ook niet onze Bet777 ervaringen te lezen voor je gaat wedden met deze mooie odds.

 

 

 

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.