WK Kwalificatie: China – Australie 03-09-2021

Jeroen van den Berg
01.09.2021

Ook ver weg worden er WK kwalificatiewedstrijden gespeeld. In de derde ronde van de Aziatische World Cup Qualifiers neemt China het op tegen Australië en wij hebben de beste odds gevonden. Bekijk ook de WK-kwalificaties van 1 september.

De kwalificatiewedstrijd wordt alvast in Qatar gespeeld

Je zou kunnen zeggen dat beide landen de kans krijgen om alvast te ruiken aan het WK in Qatar. De wedstrijd wordt namelijk in het Khalifa International Stadium in Doha gespeeld en niet in China of Australië. Deze wedstrijd is de eerste in de derde kwalificatieronde. China en Australië zitten in groep B. De andere landen in groep B zijn Oman, Vietnam, Japan en Saudi Arabië. De beste twee landen kwalificeren zich terwijl de nummer drie aan de play-offs deelneemt. 

Australia liep met twee vingers in de neus de kwalificatiereeks tot dusverre door. Er werd namelijk al acht keer gewonnen en de Socceroos liepen daarbij slechts twee tegengoals op. Hetzelfde geldt niet voor China. Coach Marcello Lippi stapte op na een matige kwalificatiereeks waarbij China slechts tweede werd achter Syrië. Australië lijkt dan ook automatisch de favoriet te zijn voor deze wedstrijd. Voor we naar de odds van de Belgische bookmakers gaan kijken, is het eerst tijd om eens te ontdekken welke spelers we kunnen verwachten bij deze kwalificatiewedstrijd.

Teamnieuws en verwachte opstellingen bij China – Australië

Zowel China als het Australisch voetbalteam hebben nogal wat spelers die niet in eigen land uitkomen. Bij China is Guangzhou FC hofleverancier van het Chinees elftal. De sterspeler van het Chinees elftal is echter Wu Lei die uitkomt voor Espanyol. Daarbij is de verwachting dat Guo Tianyu, een speler waar veel van verwacht wordt, zijn debuut gaat maken. De 22 jarige speler van Shandong Luneng heeft in de Chinese Super League al acht goals op zijn naam staan. De nieuwe coach van China en ex assistent van Lippi, Li Tie is een verjonging van het elftal aan het doorvoeren en zo zijn ook Xu Xin, Zahu Chenjie en Gao Zhunyi opgeroepen voor het Chinees elftal. Het doel is met een mix van ervaren krachten en gemotiveerde jeugd voor de tweede keer de eindronde te halen.

Bij Australië komen er gelukkig wat meer bekende namen naar voren. Zo is daar Tom Rogic van Celtic en zien we ook Trent Sainsbury terug die nog voor PSV uitkwam en tegenwoordig bij KV Kortrijk speelt. Daarnaast zijn er nog spelers die in de Chinese Super League uitkomen en is er slecht een speler, Rhyan Grant, die voor een Australische ploeg uitkomt (Sydney FC).Hieronder zie je de verwachte opstellingen bij China – Australie en daarna gaan we echt gelijk naar de beloofde beste bookmakers odds.

China
Yan; Yu, Zhang, Browning, Wang Shenchao; Wu Xi, Jin, Wu Xinghan, Zhang; Wu Lei, Guo

Australië:
Ryan; Grant, Sainsbury, Souttar, Behich; Irvine, Mooy, Rogic; Mabil, Taggart, Boyle

 

australie china wedden 03-09-2021 odds

©Bet777

Wedden met de beste odds op China – Australië 

De spannende eerste match in groep B heeft ook gelijk geweldige odds. Australië is favoriet met 1.64 terwijl je voor China 4.85 krijgt.  De bookmaker van dienst is Bet777 waar je natuurlijk onze Bet777 review van kunt lezen. Een gelijkspel staat op 3.60 maar het heeft er toch alle schijn van dat de Socceroos deze match gaan winnen. Desalniettemin krijg je toch nog mooie noteringen bij een overwinning voor het team van Graham Arnold, doe er dus snel je voordeel mee.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.