Juventus – Ajax: Het einde van de Nederlandse CL droom?

Geert Beukers
15.04.2019

Wat kan Ajax dinsdagavond doen tegen het sterke Juventus? Deelt het de Italianen een serieuze stoot uit of betekent dit het einde van het Nederlandse avontuur in de Champions League? Thuis speelde het vorige week 1-1 gelijk, wat wordt het op verplaatsing? Kijk je zoals wij ook uit naar deze wedstrijd? Wed dan met onze Beste Bookmakers om het nog spannender te maken!

BetFIRST 100% bonus tot € 200

Als je nog geen account hebt bij BetFIRST dan kom je in aanmerking voor hun fantastische € 200 stortingsbonus. Je bedrag wordt gewoonweg verdubbeld tot het maximum van 200 euro door bijvoorbeeld te Wedden met iDeal. Hoe schrijf ik mij in voor dit aanbod?

  • Maak binnen de 24 uur na account registratie een storting, indien je dit niet tijdig gedaan hebt moet je de klantendienst contacteren.
  • Stortingen van buiten België via Neteller of Skrill komen niet in aanmerking om te bonus te ontvangen.
  • De bonus plus het gestorte bedrag moeten 2 maal rondgespeeld worden alvorens je het kan afhalen.
  • Enkel quoteringen van minimum 1.40 gelden voor het rondspelen van de bonus.

 

juventus ajax Champions League

Juventus – Ajax in de Champions League Kwartfinale: odds en voorbeschouwing

Met twee nederlagen in de laatste 5 competitie wedstrijden doet Juventus het niet geweldig. Ook de vorige CL partij waarin ze duidelijk favoriet waren tegen Ajax eindigde op een gelijkspel. Juve heeft nochtans wel een heel sterk seizoen achter de rug, met momenteel een waanzinnige 17 punten voorsprong op eerste achtervolger Napoli in de Italiaanse Serie A. De competitie winst is dus bijna gegarandeerd, wat misschien ook de recente nederlagen weet te verklaren. Is de Champions League overwinning het volgende doel van Juventus?

juventus ajax odds cl kwartfinale

Ajax doet het prima in de competitie, met de eindstreep in zicht staan ze nog altijd nek aan nek met PSV Eindhoven. De competitie is dus nog verre van gedaan voor de Ajacieden. De extra inspanningen voor de Champions League zouden de Amsterdamse ploeg wel ééns de competitie overwinning kunnen kosten. Hoe dan ook zullen ze alles op alles willen zetten in Turijn, aangezien de laatste kwartfinale al geleden was van 2003! Hoe gaan de mannen van Erik ten Hag om met de druk om geschiedenis te schrijven?

Goalscorer van vorige week Ronaldo zal sowieso weer aan de aftrap verschijnen. Met het eind van zijn carrière in zicht, lijkt hij nog altijd ongelofelijk scherp te staan. Wat is het plan van Ajax om de 34 jarige wereldster te stoppen? Denk jij dat Ajax nog kans maakt op de kwalificatie? Waag nu je kans, en ga wedden met de Beste Betting Sites Nederland.