Ajax speelt de 3e kwalificatieronde voor de Champions League tegen PAOK

Geert Beukers
05.08.2019

Het enige Nederlandse team dat nog meedoet in de Champions League neemt het op tegen de Griekse kampioen. Nadat PSV de return wedstrijd in Basel heeft verloren, is de Nederlandse vertegenwoordiging nu afhankelijk van Ajax. Vorig jaar waren zij de grote verrassing door de halve finale te bereiken na het uitschakelen van Real Madrid en Juventus. Tot de voltooide hattrick van Lucas Moura in de allerlaatste seconde van de wedstrijd tegen Tottenham leken ze naar de finale te gaan. Hoe doen ze het dit jaar?

PAOK is geen onbekende tegenstander van Ajax

In het verleden hebben deze teams al gestreden om kwalificatie voor dezelfde competitie. De vorige 5 wedstrijden tussen deze teams waren voornamelijk positief voor de Amsterdammers die geen enkele wedstrijd verloren hebben. In alle 5 de wedstrijden wisten beide elftallen het net te vinden en was er geen enkele clean sheet te vinden. Ajax was het afgelopen seizoen een van de meest succesvolle aanvallende teams in Europa. En PAOK heeft een goede voorbereiding achter zich in de opbouw naar deze wedstrijd. De laatste 7 wedstrijden zijn ze ongeslagen, en uit de 7 wedstrijden hebben ze in 6 wedstrijden als eerste gescoord in een wedstrijd met meer dan 2.5 doelpunten. Zo hebben ze bijvoorbeeld Fortuna Sittard met 1-5 op de broek gegeven. Het wordt dus niet de makkelijkste opdracht voor Ajax, hoewel er sterkere tegenstanders zijn.

Wat zijn de odds van de Nederlandse sportsbooks

De favoriet is natuurlijk de halve finalist van vorig jaar op bezoek in Thessaloniki met een quotering van 1.98 om PAOK in eigen huis te verslaan. Een gelijkspel kan gebacked worden voor 3.30 en voor PAOK om voor een verrassing te zorgen krijg je odds van 3.70. Beide teams om te scoren heeft in de geschiedenis 5 keer uit 5 wedstrijden uitbetaald. De odds om deze keer de Grieken en de Nederlanders te zien juichen staat op 1.87. Meer dan 2.5 doelpunten in de reguliere speeltijd heeft 6 uit 7 keer uitbetaald. Beide teams scoren voornamelijk in de eerste helft en om in de eerste helft 1.5+ doelpunten te zien is een riskante (statistisch interessante) bet met odds van 3.10. Om voor een relatief veilige bet te gaan is Ajax om in reguliere speeltijd te winnen je go to bij de bookmakers Nederland.

Quoteringen PAOK - Ajax Champions League kwalificatie

PAOK – Ajax gokken met € 100 bonus!

Als je onze Svenbet ervaringen gelezen hebt, dan weet je dat je een mooie 100% bonus tot € 100 krijgt bij hen. Deze is dan ook perfect voor deze geweldige Champions League kwalificatie match. Deze bookmaker bonus zal je 10 keer moeten rondspelen met stortingsbedrag erbij voor je hem kan afhalen. Ga dus vandaag nog wedden op PAOK – Ajax met deze prima bonus. Een registratie bij Svenbet is uiterst simpel en kan via een druk op de onderstaande knop.

Over de auteur