De topper in de Pro League: Club Brugge tegen Anderlecht

andre
25.04.2019

In de wedstrijd tussen Club Brugge en Anderlecht staat er bijzonder veel op het spel. Op dit moment is Brugge tweede en 6 punten achter leider Genk. Indien Genk tegen Gent verliest, is het dus mogelijk om tot op 3 punten te komen. Maar daarvoor moeten ze eerst voorbij Anderlecht. Anderlecht staat op dit moment vijfde in de Play-Offs van de Jupiler Pro League. Met 1 op 12 hebben zij een slecht begin van PO1 gehad. In deze wedstrijd gaat het voor hen dus vooral om eerherstel tegen de grote rivaal. Bij bookmaker Bwin gaat het voor je om niet minder dan € 120. Dat is het maximale bedrag van de bonus voor je eerste storting. Bwin is beschikbaar voor Belgische klanten, en hoort dus niet tot de betting sites Nederland. Echter hebben zij een groot aantal selecties op Brugge – Anderlecht met interessante odds.

Club Brugge tegen Anderlecht in de Pro League Play-Offs bij Bwin online

Quoteringen Pro League en Brugge-Anderlecht bij Bwin

Club Brugge is in vorm en ook nog thuisploeg. Op dit moment wacht er een quotering van 1.55 voor je op winst van Brugge. Eindigt de wedstrijd in een gelijkspel, dan liggen de odds van 4.33. Anderlecht wordt op dit moment aangeboden met een notering van 5.25 voor winst. Indien beide ploegen scoren tijdens deze wedstrijd, ligt de notering bij 1.60. Gebeurt dit niet, dan ontvang je een quotering van 2.20. Met ongeveer 100 verschillende beschikbare selecties op deze wedstrijd is er een ruime keuze. Is er bijvoorbeeld een remonte van Club in de tweede helft, dan ontvang je 19.00 keer je inzet. Voor een remonte van Anderlecht in de tweede helft is er zelfs een quotering van 41.00.

Bwin bonus: Tot €120 voor je eerste storting

In onze Bwin review zijn de odds een het ruime aanbod aan selecties een sterk punt. Maar ook de stortingsbonus van de bookmaker is een leuk aanbod voor nieuwe klanten. Voordat je een eerste storting kunt doorvoeren, ga je via onze button naar de site van de aanbieder. Via ‘registreer nu’ volg je de stappen om een online wedden account te openen. Stort hierna tenminste € 10 in je sportweddenschap account. De bookmaker biedt je 100% van deze eerste storting als bonus. Voor een storting van € 100 ontvang je bijvoorbeeld € 100 Bwin bonus. Het maximum bedrag van dit aanbod is € 120.

  • Klik op onze link naar de homepage van de bookmaker
  • Stort € 10 of meer in je Bwin sportwedden account
  • De bookmaker biedt je 100% van je storting als bonus

Nu wachten er nog de bonuscondities van de bookmaker op je. Speel het bedrag van de bonus en ook de storting elk 3 keer. Dit moet je binnen de 90 dagen doen. Die periode is relatief lang, en ook de minimale quotering van 1.40 is attractief. Tot € 120 wachten er nu als bonus bij een van de beste goksites voetbal. Volg dus onze link naar de site van Bwin en stort dan minstens € 10. Van de bookmaker ontvang je 100% van je storting als bonus. Wed nu op Club Brugge – Anderlecht en de Play-Offs in de Jupiler Pro League bij Bwin!

Over de auteur