Koploper Brugge tegen nummer 2 Antwerp!

Jeroen van den Berg
19.03.2021

De negentien punten verschil tussen Brugge en Antwerp betekenen niet dat er geen schitterende wedstrijd wordt gespeeld zondag. Wij hebben de beste odds gevonden voor Club Brugge – Antwerp op zondag 21 maart..

Brugge wint overtuigend van Gent

Maandagavond speelde Gent tegen Club Brugge en hoewel de eerste helft er geen enkele goal viel, pakte Brugge uit in de tweede helft. Bas Dost opende de score en na tien minuten maakte Charles De Ketelaere de 0-2. Dost nam de derde goal voor zijn rekening en Daniel Perez zorgde voor de eindstand in de 80e minuut.  Een prachtige tweede helft voor Brugge dat met Dost en De Ketelaere de laatste week goud in handen blijkt te hebben.

Behalve de overwinning op Gent was er nog meer goed nieuws bij Brugge. De razend populaire Noah Lang heeft voor vier jaar bijgetekend en dat betekent dat ze in Brugge nog een aantal seizoen langer van de Nederlandse vleugelaanvaller kunnen genieten. Lang heeft bewezen van waarde te zijn voor Brugge en maakt bij vlagen de aanval van Brugge levensgevaarlijk. Dit seizoen lijkt niemand Brugge te kunnen stoppen en Brugge lijkt dan ook met twee vingers in de neus kampioen te gaan worden. Ze zullen er bovendien alles aan doen om Antwerp zondag op hun plek te zetten. Wat de wedden sites België van deze match verwachten bekijken we zo.

Antwerp vrijwel zeker van de playoffs 1

Antwerp staat al even op de tweede plek en lijkt daarmee sowieso uitzicht te hebben op de play-offs 1. Hoewel er niet alleen maar gewonnen wordt en Genk wel in winning mood is de laatste weken, wordt het nog spannend wie er tweede gaat worden. Het verschil met Genk is twee punten. Genk speelt dit weekend tegen Standard en zou zo maar eens drie belangrijke punten kunnen pakken.

Omdat Brugge dit seizoen boven alles en iedereen uitsteekt is het nog maar de vraag of Antwerp bij macht is om te winnen van de koploper. Voor deze wedstrijd missen Abdoulaye Seck en Dieumerci Mbokani vanwege een schorsing en lijkt Jeremy Gelin te missen door een blessure. Laten we snel eens kijken wat de beste bookmakers geven voor de kansen van Antwerp.

wedden op Club Brugge - Antwerp odds unibet

©Unibet

Heeft Antwerp een kans tegen het ontkende Brugge?

Club Brugge heeft dit seizoen zowat van elke ploeg gewonnen en de enorme voorsprong van Brugge op nummer twee Antwerp is dan ook zeer indrukwekkend. Dat grote verschil zit natuurlijk ook in de gedacht bij de bookies. Club Brugge is flink favoriet met 1.49 voor winst van deze partij tegen Antwerp. Als je toch in wilt zetten op een overwinning van Antwerp dan krijg je hier 6.60 voor. Een gelijkspel levert je ook nog 4.60 op en daarmee lijken de bookmakers alleen maar met een overwinning va Brugge rekening te houden. Deze odds vind je terug bij Unibet. Je kunt je aanmelden via de link hieronder of eerst nog even onze Unibet review lezen.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.