Wedden op Club Brugge tegen Beerschot, nummer 18 in de lijst

Jeroen van den Berg
19.08.2021

Hoewel Club Brugge geen topstart kent maar toch naar boven klimt is het seizoen van Beerschot vooralsnog helemaal dramatisch. Met een schamel punt staat Beerschot laatste. Komt daar dit weekend verandering in tijdens de Jupiler Pro League?

Beide ploegen speelden vorige maand ook al tegen elkaar

Nog niet zo heel lang geleden speelden Club Brugge en Beerschot ook al tegen elkaar. Toen stond Beerschot na een minuut spelen al met 0-1 voor. In een oefenwedstrijd die constant op en neer werd de ruststand al na een half uur bepaald. Het werd 1-1 maar beide teams lieten zien wat ze in huis hadden. Met name Beerschot kwam een paar keer gevaarlijk voor de goal van Brugge.Hoewel er op dat moment wel nog de nodige spelers ontbraken, is het te hopen dat e een herhaling krijgen te zien van deze match. 

Toch is het met Beerschot nadien bergafwaarts gegaan. De club onder leiding van Peter Maes staat na vier matchen op  slecht 1 punt. Er werd drie keer verloren. De openingswedstrijd tegen Cercle ging nipt verloren, daarna werd er netjes tegen Gent 2-2 gelijkgespeeld. Vervolgens ging het echter mis met een zware nederlaag tegen de huidige koploper Union Saint-Gilloise. Afgelopen zondag won Standard met 0-1 en zodoende zien we Beerschot helemaal onderaan in de Pro League. Nu het grote Brugge bezocht moet worden, reist Beerschot met angst en beven af naar het Jan Breydel stadion. Maakt de ploeg een kans of hoeven ze wat betreft de bookmakers Belgie, niet eens te gaan?

Club Brugge imponeert nog niet maar staat wel derde

De ploeg van Philippe Clement kent een stroeve start en verspeelde wel punten maar verloor niet. Na vorig seizoen is het wat lastig te geloven dat Brugge punten kan verspelen. Dit seizoen gingen er in vier wedstrijden al vier punten verloren. Dat komt door een gelijkspel tegen Eupen op de eerste speeldag en een puntendeling tegen stadsgenoot Cercle.  Overwinningen die op papier toch naar Club hadden moeten gaan.

Vorige week werd er wel flink uitgepakt tegen Zulte Waregem, club won met 0-4. De enige domper in de wedstrijd was de overbodige rode kaart in de 93e minuut van Eduard Sobol. Die ontbreekt dus op zondag als Brugge het opneemt tegen Beerschot. Dat is overigens de enige speler op de absentielijst bij Club Brugge. Het verschil met koplopers Union Saint-Gilloise en Oostende  is slechts een punt. Als het allemaal meezit kan Blauw-Zwart zomaar eens op de koppositie staan dit weekend. Daar is dan wel een overwinning voor nodig. We gaan hieronder bij de beste bookmakers kijken wat de odds zijn bij deze wedstrijd.

wedden op Club Brugge - Beerschot 22-08-2021

©Ladbrokes

Ladbrokes heeft de beste odds om mee te wedden 

Club Brugge in het eigen Jan Breydel Stadion, dat is normaal gesproken een ijzersterke combinatie. Toch werden de enige twee overwinningen dit seizoen behaald op vreemde bodem. Dat is voor Ladbrokes geen reden om Brugge niet tot favoriet te bombarderen. De odds bij Club Brugge staan op 1.20 terwijl je 13 keer je inleg krijgt voor wedden op Beerschot. Als je net zoals de twee vorige thuismatchen van Brugge een gelijkspel verwacht, krijg je hier 7.00 voor. Zeker als je puntverlies verwacht aan Brugse zijde, kun je een geweldige winst pakken. 

Wist je trouwens dat er een uitgebreide Ladbrokes review voor je klaar staat? Hierin lees je waarom het wedden bij deze bookmaker zo geweldig is. Als je Ladbrokes al door en door kent, kun je je hieronder aanmelden om direct de beste odds te pakken.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.