Dortmund Club Brugge : win je deel van €10.000

Gaston Dupont
26.11.2018

De enige Belgische vertegenwoordiger in deze Champions League zit in een moeilijk poule met onder andere Dortmund, Monaco en Atletico Madrid. Dortmund Brugge wordt gespeeld op dinsdag om 21:00 en Napoleon Games heeft de volgende promotie voor Belgische wedders: Verover je deel van €10.000! Voor nieuwe Belgische wedders is er ook nog eens €200 aan Free Bets als welkomst bonus. Hieronder kan je terugvinden hoe je kan deelnemen aan deze promoties en kijken we kort vooruit naar Dortmund Brugge.

Nieuwe wedders bij Napoleon Games : 4 Free Bets tot €200

  • Registreer je account door hier op de banner of foto van Napoleon Games te klikken.
  • Storten kan je doen via Bancontact, Visa, MasterCard.
  • Plaats een eerste weddenschap met minimum odds van 2.00.
  • Je krijgt nu Free bets voor een totale waarde van je eerste bet.
  • Als je dus voor €100 bet, krijg je 4 Free Bets van elk € 25.
  • Als je voor €200 bet, krijg je 4 Free Bets van elk € 50.
  • De nettowinst uit deze Free Bets is voor jou.

Naast deze Napoleon Games bonus is er ook nog een promotie speciaal voor de voetbalwedstrijden van 26 november tot en met 2 december. Hoe meer weddenschappen je plaatst en wint, hoe meer punten je verzamelt. Deze punten worden berekend via inzet x aantal wedstrijden x notering (min 1.50). De top 200 spelers krijgen elk een deel van de 10.000 euro jackpot. Je kan je Napoleon Games bonusgeld niet gebruiken voor deze promotie.

Voorbeschouwing Dortmund Club Brugge

De nummer 3 van de Belgische Jupiler Pro League op bezoek bij de nummer 1 can de Bundesliga, Goliath tegen David. Een oneerlijke strijd, maar 2 maanden geleden bewees Club Brugge wel dat het kan meestrijden met Dortmund. Slechts een toevalstreffer besliste toen de partij, waardoor Club met lege handen achterbleef. Dortmund is niet alleen in de eigen competitie sterk bezig, maar ook in de Champions League, want ze voeren groep A aan met 9 punten. Club staat derde met 4 punten en is bijna zeker van deelname in de volgende ronde in de EL. Slechts als dinsdag winnen van Dortmund, mogen ze hopen op meer. De  Beste Bookmakers merkt dat Napoleon Games een odd van 9.50 heeft voor Brugse winst en 1.33 voor Duitse winst. Een gelijkspel tussen beide ploegen staat op 5.00. Wat denk jij? Waag je kans bij Napoleon Games en plaats je bet verstandig.

 

Wedden Dortmund Brugge