Club Brugge Dortmund: win je deel van €5000

Gaston Dupont
17.09.2018

De enige Belgische vertegenwoordiger in deze Champions League zit in een moeilijk poule met onder andere Dortmund, Monaco en Atletico Madrid. Brugge Dortmund wordt gespeeld op dinsdag om 21:00 en Napoleon Games heeft de volgende promotie voor Belgische wedders: Verover je deel van €5000! Voor nieuwe Belgische wedders is er ook nog eens €200 aan Free Bets als welkomst bonus. Hieronder kan je terugvinden hoe je kan deelnemen aan deze promoties en kijken we kort vooruit naar Brugge Dortmund.

Nieuwe wedders bij Napoleon Games : 4 Free Bets tot €200

  • Registreer je account door hier op de banner of foto van Napoleon Games te klikken.
  • Storten kan je doen via Bancontact, Visa, MasterCard.
  • Plaats een eerste weddenschap met minimum odds van 2.00.
  • Je krijgt nu Free bets voor een totale waarde van je eerste bet.
  • Als je dus voor €100 bet, krijg je 4 Free Bets van elk € 25.
  • Als je voor €200 bet, krijg je 4 Free Bets van elk € 50.
  • De nettowinst uit deze Free Bets is voor jou.

Naast deze Napoleon Games bonus is er ook nog een promotie speciaal voor de wedstrijd van Club Brugge tegen Dortmund. Plaats een pre match, enkelvoudige weddenschap van minimaal € 10 op Brugge vs Dortmund met minimum odd van 1.50. Als Club Brugge eenmaal scoort, dan krijg jij een deel van de € 5000 pot. Je kan je Napoleon Games bonusgeld niet gebruiken voor deze wedstrijd.

Voorbeschouwing Club Brugge Dortmund

Club Brugge heeft na 7 speeldagen een score van 19 op 21, en staat hiermee aan kop in België. Brugge is een geoliede machine en wil graag op dit elan verder gaan in de Champions League. De tegenstand is wel van een ander kaliber, want de Duitse grootheid Dortmund komt op bezoek. In een recent verleden rekende Brugge een paar keer af met Dortmund en kijkt dus met vertrouwen uit naar dit duel. Beste Bookmakers merkt dat Napoleon Games een odd van 4.65 heeft voor Brugse winst.

Dortmund heeft 7 punten op 9 en speelde gelijk in zijn enige uitduel tot nu toe: 0-0 tegen Hannover 96. Kan Brugge een gelijkspel uit de brand slepen? Dan krijg je een notering van 4.05. Bij winst voor de geel-zwarten is er een odd van 1.78. Wij gaan ons geld op Brugge plaatsen en hopen op de eerste drie punten in deze Champions League. Wat denk jij?

 

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Napoleon Games!
Wedden op Brugge Dortmund