De voorbeschouwing op Club Brugge tegen Lazio

Erik de Kort
27.10.2020

Een week na de overwinning op Zenit ontvangt Club Brugge nu Lazio in eigen huis. We bespreken in dit artikel de kansen van Brugge en hebben een goede odds gevonden!

Een wisselvallig seizoen zover voor Club Brugge

Het was even schrikken hoe Brugge voor de dag kwam aan de start van het seizoen. Van de eerste drie wedstrijden werden er gelijk twee verloren. Het team van Philippe Clement moest vol aan de bak en deed dat ook, er werden vijf wedstrijden op rij gewonnen. Brugge scoorde zeventien keer in deze wedstrijden en kreeg er slechts drie tegen. De overwinning van Club Brugge in de Champions League kwam niet zonder slag of stoot. De wedstrijden voor en na het treffen met Zenit verspeelde Brugge namelijk punten. Bij Standard werd het 1-1 terwijl bij OH Leuven met 2-1 werd verloren.

Ondanks dit puntverlies is Brugge toch nog de nummer twee in België met een punt achterstand op Antwerp. Brugge is op Beerschot na de meest scorende ploeg van België en het scorend vermogen wordt aangevoerd door Hans Vanaken en Krepin Diatta. Met het scoren zit het dus wel goed bij Club Brugge. Laten we eens kijken hoe het met Lazio gaat dit seizoen voordat we over de odds gaan van de bookmakers Nederland 2020.

 

Club Brugge odds tegen Lazio

© Unibet

Lazio wint overtuigend van Borussia Dortmund

Ook bij Lazio loopt nog niet alles op rolletjes, voor de overwinning op Bologna werd er drie keer op rij verloren. Wellicht dat de fenomenale en toch ook verrassende zege op Dortmund vertrouwen heeft gegeven. Lazio wint dus twee keer op rij en zal toch ook weten dat een overwinning op Brugge ze erg goede papieren zal geven om de groepsfase te overleven.

Ciro Immobile, vorig jaar nog met 36 Serie A goals zal voor het grootste gevaar moeten zorgen bij Lazio. Bij de selectie van Lazio zijn er nog flink wat vraagtekens voor het treffen met Brugge. De laatste weken zijn er veel blessures, niet allemaal even ernstig en vaak van korte duur maar het toont toch ook dat de spelers van Lazio moeite hebben met het drukke speelprogramma. Ciro Immobile, Milinkovic-Savic en Manuel Lazzari zijn in ieder geval van de partij maar Stefan Radu, Lucas Leiva en ook Pepe Reina zullen we niet binnen de lijnen zien.

We pakken de odds erbij om te zien wat ze bij Unibet voor odds geven bij deze wedstijd. Onze ervaringen bij deze bookmaker lees je terug in de Unibet review. Als je gelijk de odds wilt zien bij deze wedstrijd, lees dan snel verder.

De bookmaker odds bij Club Brugge tegen Lazio

Na het Unibet aanmelden zien we gelijk dat het niet Club Brugge is dat de favorietenrol te pakken heeft. Lazio heeft volgens Unibet de betere papieren al krijg je ook nog hoge odds als je op de Italianen inzet. Inzetten op het thuisspelende Brugge staat op 3.05.

Wat ons betreft moet de ploeg van Philippe Clement van goeden huize komen om Lazio te verslaan, een gelijkspel lijkt ons meer waarschijnlijk. Hier krijg je 3.50 voor. Het zal een interessante wedstrijd worden op woensdagavond. We zijn benieuwd welke club de nieuwe koploper in de groep zal worden.