Club Brugge – Zulte Waregem in de Belgische Beker

Erik de Kort
21.01.2020

Brugge gaat dit seizoen voor de dubbel, zowel de beker als het kampioenschap. Zulte wilt natuurlijk het liefst ook de beker winnen en weet dat het nu Brugge moet verslaan om de finale te bereiken. Gaat ze dat lukken?

Wie gaat er door naar de finale?


Het is niet de eerste keer dat de twee teams strijden om de volgende ronde te behalen in het bekertoernooi. Twee seizoenen geleden was Brugge met 3-2 te sterk voor Zulte. Brugge verloor vervolgens in de halve finale van Standard. Club Brugge, de meest succesvolle cupfighter staat toch al 2 jaar met lege handen in de beker. Het is al vijf jaar geleden dat Brugge voor het laatst de beker pakte. Voor Waregem is het wat minder lang geleden, Essevee pakte in 2017 nog de beker. We gaan zo eens kijken wie volgens de bookmakers de meeste kans maakt om de finale te bereiken en wie deze wedstrijd zal gaan winnen. We hebben zeer goede odds gevonden bij Bwin bonus

Resultaten uit het verleden tussen beide teams

Voor we de odds bespreken kijken we natuurlijk ook nog even de uitslagen tussen beide teams in het verleden. Natuurlijk werd er dit seizoen ook al gespeeld tussen de twee clubs. De laatste wedstrijd tussen Club Brugge en Zulte Waregem werd nog geen maand geleden gespeeld. In Brugge werd het 4-0 voor Club. Twee goals van David Okereke binnen drie minuten zorgden onder andere voor de 4-0 overwinning van Blauw-Zwart. Voor een laatste overwinning van Zulte moeten we terug naar november 2018. Op de 23e won Zulte Waregem met 2-3 in Brugge. Dit was tevens de enige keer in de laatste 8 wedstrijden die gewonnen werd door Waregem. Opvallend genoeg waren er ook geen gelijke spelen tussen deze ploegen.Wat zal er gegeven worden voor een gelijkspel tussen de teams? We gaan kijken bij Bwin. Mocht je overigens meer te weten willen komen over deze bookmaker, lees dan zeker onze Bwin review.  

odds in de beker van belgie, club brugge zulte waregem

©Bwin

De odds voor deze bekerwedstrijd

Wie van de twee clubs bereikt de finale? Wie zet de eerste stap in het spannende tweeluik?Is koploper in de competitie Brugge ook in de beker de grote favoriet? Met 1.25 voor een overwinning van Brugge kunnen we daar wel van uit gaan. Dat houdt in dat Zulte natuurlijk underdog is voor dit treffen in Brugge en de odds van 12.50 voor een overwinning zeggen genoeg. Mocht dit een eerste gelijkspel worden sinds lange tijd, dan krijg je hier ook nog hoge odds voor. De odds staan op 6.00. Op wie zet jij in deze wedstrijd? Deze odds vind je via de link hieronder bij Bwin.