Blijft Anderlecht in Titelrace? Tot € 25 Gratis wacht op jou!

Peter Groen
06.05.2018

Vandaag staat de kraker tussen Club Brugge en Anderlecht op het programma. Bij winst van Club lijkt de titel nagenoeg zeker binnen te zijn. Een winst van Anderlecht daarentegen maakt de strijd weer helemaal open. Een interessant duel dat Nederlanders en Belgen extra spanning kunnen geven door te wedden bij Circus. Je krijgt namelijk, ongeacht het resultaat, tot € 25 aan Free Bets na je inzet. Ook wacht er op nieuwe klanten € 15 gratis + € 250 bonus.

Hoe krijg ik € 25 gratis na Club – RSCA bet?

  • Log in bij Circus en zorg voor minimaal € 5 aan wedtegoed in je account.
  • Plaats € 5 – € 25(+) pre-match enkelvoudige bet @  1.60(+) odd op dit duel.
  • Vink bij het maken van je bet en groene kader aan op je wedformulier.
  • Je ontvang hierna, ongeacht het resultaat, een Free Bet tot max. € 25 gratis!
  • Benut je Free Bet binnen 7 dagen en alle gemaakte winst is bonus voor jou!

Nieuw? Benut dan € 15 gratis + € 250 bonus!

Bovenstaande actie is exclusief voor bestaande klanten. Nieuwe klanten hoeven echter niet te treuren, zij worden namelijk welkom geheten met € 15 Gratis Bonus Zonder Storting Sport! Allereerst krijg je € 5 cadeau na je aanmelding, tevens als je je gsm nummer valideert in je accountgegevens en ten slotte ook nog eens € 5 cadeau als je de Circus App downloadt en inlogt. Ook krijg je een 100% tot € 250 bonus op je eerste storting met bijv. iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill of PaySafeCard. Als we Bookmakers Vergelijken zien we dat Circus tot de uitstekende Voetbal Gokken Sites behoort. Wacht dan ook niet langer en probeer het zelf.

Voorbeschouwing Club Brugge – Anderlecht

Met nog 4 duels te spelen gaat Club Brugge aan kop in de Play Offs 1 met 42 punten. Anderlecht heeft 37 punten en Standard 35 punten. Een overwinning van Club zou betekenen dat het 8 punten voorstaat op Anderlecht met nog 3 duels te gaan. Een overwinning van Anderlecht betekent dat het gaat nog maar 2 punten is. Gezien het thuisvoordeel en het spel is Club Brugge met een 1.58 odd de favoriet. Gelijkspel is 4.40 en winst Anderlecht is 6.00. Anderlecht is echter de ploeg die moet komen en zien wij risico´s nemen. Dit zou zomaar positief kunnen uitvallen en een 6.00 odd heeft dan ook value. Waarvoor ga jij? Speel bij Circus en benut een van de vele promo´s!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Circus!
Circus Bonus BB