Verzeker je combinatieweddenschappen met Betway!

andre
14.02.2019

Ben je het ook beu om je combinatieweddenschappen steeds omwille van een enkele selectie te verliezen? Dat is nu niet meer nodig. Bij bookmaker Betway is er nu een speciale promotie, die je combinatieweddenschap verzekert. Verlies je omwille van een enkele selectie in je combinatieweddenschap, dan ontvang je tot € 25 als gratis weddenschap. Zo kun je met nog minder risico wedden bij de online bookmaker.

Win € 25 gratis weddenschap op combinaties

 • Ga naar de pagina van de bookmaker Betway
 • Plaats een weddenschap met € 5 of meer inzet
 • Minimum zijn 4 selecties in je weddenschap
 • De minimale notering is 1.25 per selectie
 • Ontvang 100% van je inzet als free bet

  Belangrijk is dat het maximum bedrag van de free bets € 25 bedraagt. Dit aanbod is enkel van toepassing op combinatieweddenschappen, waarbij exact 1 selectie je laat verliezen. Combinatieweddenschappen met minder dan 4 selecties zijn in deze promotie niet toegelaten. Je hebt de keuze tussen live weddenschappen en pre-match weddenschappen. Systeemweddenschappen zijn van dit aanbod uitgesloten. Ook heel belangrijk – alle weddenschappen moet met echt geld worden geplaatst. De gratis weddenschap wordt je na de laatste wedstrijd binnen de 24 uur gecrediteerd.
  Verzeker nu je combinatieweddenschap bij bookmaker Betway online

  Tot € 150 Betway welkomstbonus voor je

  Indien je nog geen account bij de bookmaker hebt, dan profiteer je ook van je eerste storting. Maak je online account aan en stort een eerste keer in je account. Nu ontvang je 100% van het bedrag van de bookmaker als Betway bonus. Het maximum bedrag van deze welkomstbonus bedraagt € 150. Dit is ook in vergelijking met andere bookmakers een fantastisch bedrag!

 1. Ga via onze link naar de Betway homepage
 2. Maak je account bij de bookmaker aan
 3. Ontvang 100% van het bedrag als bonus
 4. Voldoe aan de condities voor vrijspelen

Win tot 150 euro met je eerste storting bij bookmaker Betway
Het is namelijk belangrijk dat je de bonus nog moet vrijspelen, voordat hij kan worden uitbetaald. Tegen een minimale quotering van 1.75 moet je dit 6 keer doen. Indien je liever met lagere quoteringen speelt, kan dat ook. Bij odds tussen 1.30 en 1.74 moet je het bedrag 8 keer rondspelen. Je hebt 30 dagen de tijd om aan de condities te voldoen. In alle instanties is deze welkomstbonus een heel attractief aanbod. Maak dus je account aan, plaats eerste storting en win de bonus. Daarnaast kun je nu dus ook je combinatieweddenschappen op het voetbal verzekeren. Veel plezier met je weddenschappen bij een van de goede bookmakers, namelijk Betway online!

Over de auteur