Combo boost tot 70% op Kwalificatie CL

Gaston Dupont
17.07.2018

Het WK is nog maar net gedaan en de Europese matchen worden alweer afgehaspeld. De Champions League kwalificatie matchen worden gespeeld met daarin al een paar grote namen, zoals Celtic, Malmö en Rosenborg. Bet90 heeft een combo boost van 75%, zodat je combo weddenschappen ineens veel meer kunnen opbrengen. We leggen hieronder de bonus van 100% tot €100 en deze combo boost uit.

Nieuw bij Bet90? Ontvang 100% tot €100

  • Registreer je door hier op de foto of banner te klikken van Bet90.
  • Enkel Nederlanders kunnen zich registreren.
  • Storten kan via Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, Paysafecard.
  • Bij je storting dien je de code WP100 te vermelden.
  • Bonus vrijspelen kan door 5x bonus en storting rond te spelen.
  • De minimum noteringen van de bets dienen 1.80 te zijn.
  • In totaal krijg je 90 dagen de tijd om hier in te slagen.

Combo boost Bet90

Naast de Bet90 bonus is deze combo boost van Bet90 een heel interessante promo vooral als je graag wedt op verschillende voetbalwedstrijden per keer. De minimum notering per bet dient 1.20 te zijn, en je krijgt al de combo boost vanaf 3 selecties. Bij 3 selecties krijg je een extra cash boost van 7,5% en dit kan oplopen tot zelfs 75% extra. Bij de bookmakers vergelijken, is deze combo boost een van de beste die er is.

Bet90 – Snel groeiende bookmaker

De Bookmaker Bet90 is bekend van het sponsoren van de Bundesliga club FC Köln en is één van de beste bookmakers in onze Bet Sites Nederland. Bet90 heeft heel veel sterke punten en ondanks het feit dat de website niet in het Nederlands beschikbaar is, zijn er heel veel Nederlanders die hier al een spelers account hebben. Er is een enorm aanbod van weddenschappen en ook de storting mogelijkheden zijn goed. Als je graag combo weddenschappen doet, dan is Bet90 zeker iets voor jou.

Over de auteur