Combineer en win bij Bet 777 met AS Roma – Porto

andre
11.02.2019

Met Roma tegen Porto beginnen we aan een bijzonder interessante week in het Europees voetbal. En deze wedstrijd in de Champions League laat je morgen nog meer winnen bij Bet 777. En dit vooral met je combinatieweddenschappen. Maar we moeten het uiteraard ook over de odds bij de bookmaker hebben. Beide ploegen zijn outsiders in de Champions League, maar Roma is in deze wedstrijd duidelijk gefavoriseerd. Op dit moment ontvang je een quotering van 2.05 voor winst van de Romeinen. Een gelijkspel levert je 3.40 keer je inzet op. En indien Porto de heenwedstrijd wint, dan ontvang je een quotering van 3.75. Met bijna 200 selecties heb je een ruime keuze bij Bet 777.

Combineer en win extra bij Bet 777

Je hebt dus al door dat de bookmaker je hoge quoteringen voor deze wedstrijd biedt. Maar dat is nog niet alles! Voor je combinatieweddenschappen kun je op dit moment zelfs 50% extra winnen. Het percentage wordt bepaald door het aantal selecties in je combinatieweddenschap. Zo win je bijvoorbeeld:

  • 5% extra met 3 selecties in je weddenschap
  • 25% extra met 9 selecties in je weddenschap
  • 50% extra met 13 selecties in je weddenschap

Je ziet het – hoe meer selecties, hoe meer winst wacht er op je. Per weddenschap is het mogelijk om maximaal € 10000 te winnen. Het is dus nu mogelijk met nog betere odds te wedden op Roma – Porto bij Bet 777.
Combineer je weg naar nog meer winst bij bookmaker Bet 777

Bet 777 zegt welkom met € 150

Voor je eerste storting bij de bookmaker wacht er een heel leuk bedrag op je. 50% van je eerste storting krijg je als bonus van de bookmaker. Stort je € 300, dan ontvang je het maximum bedrag van € 150. Daarna moet je het bedrag nog 4 keer rondspelen tegen een quotering van tenminste 1.80. Dit binnen de 15 dagen.

En op dit moment bieden we je ook nog een exclusief aanbod in samenwerking met de bookmaker. Wanneer je je account aanmaakt, moet je de exclusieve bonuscode ‘Topfree’ intikken. Doe je dit, dan ontvang je na de eerste maand een extra gratis weddenschap van € 10. Daarnaast ontvang je levenslang € 5 per maand als gratis weddenschap. De enige conditie is dat je minstens € 50 per maand moet inzetten. Twee fantastische bonussen zijn er dus op dit moment bij de bookmaker. Wil je nog meer te weten komen? Lees dan ook onze Bet777 review. Alle details over de meest interessante promoties vind je daar – en de bookmaker ontvangt bij ons 93 punten op 100. Veel succes dus met je weddenschappen op AS Roma – Porto in de Champions League!