Crystal Palace – Cardiff City: € 50 gratis

Gaston Dupont
24.12.2018

Op Boxing Day wordt er traditioneel gevoetbald en dit is ook dit jaar het geval. We pikken er de wedstrijd tussen Crystal Palace en Cardiff City uit. Dit duel gaat niet zozeer over het strijden voor de Europese plaatsen, maar wel om uit de gevarenzone van degradatie te blijven. Bij Mr Green krijgen Nederlanders ook een € 50 Free Bet bij hun eerste weddenschap. De volledige voorwaarden worden hieronder besproken.

Crystal Palace – Cardiff City: €20 bet is €50 extra

Bij sommige bookmakers krijg je een bonus wanneer je verliest of wanneer je voldoet aan bepaalde voorwaarden. Dit is bij Mr Green Nederland niet het geval. Je dient natuurlijk eerst een account aan te maken en dat kan door hier op de button van Mr Green te klikken. Deze bookmaker aanvaardt enkel wedders uit Nederland, voor Belgen raden we onze beste bookmakers Nederland pagina aan. Om na de registratie van deze 50 euro Free Bet te genieten, raden we aan om hier minstens 20 euro te storten. Dit kan via Visa, Mastercard of de makkelijke optie iDeal. Plaats daarna een eerste weddenschap van minstens 20 euro op noteringen van minimaal 1.80. Ongeacht de uitkomst van je weddenschap, zal je 2 free bets ontvangen. Elk heeft een waarde van 25 euro en dient binnen de 7 dagen ingezet te worden. De winst die je maakt uit deze Free Bets is integraal voor jou en dit zonder verdere voorwaarden.

 

Vooruitblik Crystal Palace Cardiff City

Dat heel veel voetbalploegen het hart op de juiste plaats hebben, bewijzen deze twee ploegen ook weer. We hebben er de actie van Crystal Palace uitgepikt: voor een beperkt bedrag kunnen hun supporters bijdragen tot een mooiere Kerst voor mensen die het moeilijk hebben.

Als we het over de wedstrijd hebben, dan merken we dat Mr Green een beste quotering van 1.65 aan Crystal Palace heeft gegeven. Voor Cardiff City bedraagt dit 5.50 en een gelijkspel krijgt een odd van 4.00. Cardiff staat 17e in de stand en dit op 2 punten van de degradatie zone. Crystal Palace staat iets veiligers, want zij hebben 18 punten en dus 6 meer dan nummer 18. Soms zijn deze duels saai, maar we verwachten veel doelpunten in dit duel. Op de vorige speeldag waar beide ploegen actief waren vielen 5 en 6 doelpunten. Spektakel verzekerd!