De ESL One Cologne Europe begint op dinsdag!

Jeroen van den Berg
17.08.2020

De ESL One Cologne 2020 Europe staat op het punt te beginnen en we trappen af met maar een paar topwedstrijden. Wij hebben de beste odds er voor je uitgepikt en we zullen ze uitgebreid bespreken.

Een prijzenpot van $325.000 om de teams te motiveren!

Zestien teams die strijden om het hoogste deel van de totale prijzenpot van $325.000. Een van de hoogtepunten van het CS: GO jaar is toch wel het ESL One toernooi. De grootste Europese teams doen mee en als spectator wordt het dan ook genieten tussen 18 augustus en 30 augustus. Alle wedstrijden zijn te volgen op de bekende Twitch kanalen. Zoals je van ons gewend bent hebben wij de beste odds voor je gevonden bij de beste bookmakers Nederland. Laten we de wedstrijden er direct bij gaan pakken. Esports wedden deze dinsdag doe je bij Buffbet, daar zijn de noteringen op dinsdag het beste.

De noteringen bij de ESL One wedstrijden van dinsdag

De wedstrijden in groep A:

Big speelt tegen Sprout waarbij bij eerstgenoemde de topfavoriet is met noteringen met 1.15. Wedden op Sprout levert je 4.96 op. Wedden op CS GO is een vak apart. Het is lang niet altijd zo dat de favoriet de underdog verslaat. Verwacht jij dat Sprout bijvoorbeeld Big kan verslaan?

De odds bij OG tegen NiP liggen dichter bij elkaar. Hier zien we dat NiP favoriet is met 1.56. OG gebackt door Red Bull is de underdog met noteringen van 2.32.  Er worden twee wedstrijden in beide groepen gespeeld per dag. Laten we snel kijken naar de andere groep.

odds bij ESL One CS GO dinsdag

©Buffbet

De wedstrijden in groep B:

Team Vitality, een van de verwachte smaakmakers van het toernooi neemt het in de eerste wedstrijd op tegen team Heretics. De bookmakers verwachten een vrij gemakkelijke overwinning voor Vitality. Je krijgt 1.15 voor een overwinning tegenover 4.86 voor Heretics.

Op hetzelfde tijdstop speelt ook Fnatic tegen Astralis. Een mooie partij waarbij de odds niet enorm veel van elkaar liggen. Fnatic is de favoriet met 1.72. Astralis staat op 2.06 voor de overwinning. Wedden op deze mooie wedstrijden doe je niet zonder een lekkere bonus, lees dus snel verder!

De Buffbet bonus voor extra wedplezier bij Esports

Het zijn niet alleen goede odds die het wedden op Esports zo interessant maken. Ook de bookmaker bonussen die momenteel worden aangeboden zijn zeer aantrekkelijk. Een goed voorbeeld hiervan is de Buffbet bonus waarbij je zelfs kunt kiezen wat voor een bonus je pakt.

Er is een 100% welkomstbonus voor alle nieuwe spelers maar er staat ook nog eens een € 25 cashback bonus voor je klaar. Hiervoor dien je wel de bonus code FREESHOT te gebruiken. Twee prima bonussen liggen voor het oprapen bij Buffbet. Een druk op de knop hieronder is genoeg om die bonus te pakken.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.