Serieus CS:GO geweld op woensdag!

Erik de Kort
18.08.2020

De aankomende twee weken kun je volop genieten van ESL One Cologne 2020. Lees hier wie de favorieten zijn op woendag!

Na spektakel op de eerste dag is het nu tijd voor speeldag 2

In hoog tempo raast de ESL One trein voorbij. Mis de kans dus niet om nog op dit mooie toernooi in te zetten, nu kan het nog. Op de tweede dag staan er een aantal schitterende wedstrijden voor je klaar en wij hebben ook nog eens de buff bet bonus gevonden die het wedden nog een stuk winstgevender maakt.

Voordat we je uitgebreid gaan vertellen over de aankomende wedstrijden is het misschien geen slecht idee om eens wat dieper in te gaan op de bonus bij deze bookmaker. Er staat een nette 100% tot €100 welkomstbonus op je te wachten als je de bonuscode GET100 gebruikt. Om je bonus vrij te spelen dien je hem wel 10 keer rond te spelen samen met je stortingsbedrag op odds hoger dan 1.70 binnen 30 dagen.

Daarnaast is er ook nog de €25 cashback bonus die je kunt activeren met de bonuscode FREESHOT. Dit zijn echter niet de enige twee bonussen, er staat wel meer aan promoties op je te wachten. Samen met de goede noteringen is Buffbet één van de beter esports betting sites. Als je meer info wilt lezen over Buffbet, lees dan onze Buffbet review eens. Laten we snel doorgaan met waar je voor gekomen bent, de wedstrijden en odds!

De wedstrijden op woensdag 19 augustus!

Met Natus Vincere, Mousesports, Complexity en onder andere Faze op het programma kunnen we ons opnieuw opmaken voor een mooie dag Counterstrike wedden. We trappen gelijk maar af met Natus Vincere tegen Mousesports waarbij laatstgenoemde de underdog is voor de overwinning. Als je ondanks de underdogstatus toch op Mousesports wilt inzetten krijg je hier 2.26 voor. Dat wijst er natuurlijk op dat beide ploegen flink aan elkaar gewaagd zijn. Voor winst van Natus Vincere krijg je 1.60.

odds bij esl one csgo woensdag 19 agustus

©Buffbet

Op hetzelfde tijdstip speelt ook Complexity tegen MAD Lions. Wij verwachten, net als de bookmakers dat Complexity hier gaat winnen. 1.25 keer je inzet krijg je als je wed op winst van het Amerikaans ingeschreven team tegenover het Spaanse MAD Lions. Wedden op de Spaanse leeuwen levert je 3,74 op.

Als je de match tussen FaZe en Heroic live wilt volgen tijden het avondeten kan dit gewoon bij Buff Bet zelf. Ook deze twee ploegen ontlopen elkaar niet veel. We zien dat FaZe favoriet is bij de bookies met odds van 1.61. Heroic volgt met 2.22. Hoewel Heroic in het verleden al vaak genoeg heeft laten zien hun beste spel te spelen tegen betere tegenstanders is het nog maar de vraag of ze FaZe kunnen verslaan.

De laatste wedstrijd van de dag is die tussen MiBR en G2 waarbij G2 duidelijk als favoriet naar voren wordt geschoven bij de bookmakers. Wedden op MiBR levert je 2.88 op terwijl je 1.38 krijgt voor het wedden op G2 als winnaar. Wij nemen geen risico bij deze wedstrijd en kiezen dan ook voor G2. We wensen je veel wedplezier op speeldag 2 van de ESL Cologne 2020 en vergeet natuurlijk niet die bonus mee te pakken.