Geen voetbal & geen EK: hoe geraken we uit deze droge periode?

Geert Beukers
18.03.2020

Je hebt het misschien al wel gemerkt. Bij sommige sportsbooks heb je momenteel amper iets om op in te zetten. Dit is een redelijk zeldzaam event, en met zeldzaam bedoelen we… dat is nog nooit gebeurd! We kijken naar andere gok opportuniteiten.

Esports nog volop aan de gang

Gelukkig is er nog E-sports nu de EK bookmakers met het hoofd in de handen zitten na de afgelasting van dit prestigieuze kampioenschap. Er zal serieuze economische schade vallen bij zowel Nederlandse clubs, alsook bookmakers. Laten we stoppen met zeuren en meteen kijken naar welke Esporten er beschikbaar zijn.

ESL Australië

Als je onze Buffbet review hebt gelezen dan weet je dat dit onze vaste keuze is voor esports wedden. ESL Australië is dus zeker geen uitzondering. Wat moet je weten over dit event?

CS GO is de opvolger van de cult klassieke shooter “Counter-Strike” die al meer dan 10 jaar oud is. Veel computernerds spelen tegenwoordig zelfs nog de klassieke oude versie in plaats van de vernieuwde CS GO versie. Het spel draait om 1 doel. Het team van terroristen moet een bom planten, en laten ontploffen op 1 van 2 doelwitten. De ‘Counter-terrorists’ moeten dit vermijden door ofwel alle terroristen uit te schakelen, of de bom te ontmantelen.

Laat het je niet verrassen, het is niet enkel schieten & klikken, dit spel heeft ongelofelijk veel team strategieën en daardoor is het ook interessant om op te wedden. Er bestaat een groot aantal tactieken die van toepassing zijn op een hele hoop verschillende maps.  Actie genoeg dus in dit fantastische spel!

ESL australia wedden op deze teams

Wie zijn de ESL Australie favorieten?

De momentele beste teams zijn nog altijd Astralis, G2 Esports, en Natus Vincere. Deze ploegen zullen dus de grote ESL Australië kanshebbers zijn om uiteindelijk met de titel te lopen. Het wordt sowieso niet makkelijk, want een CS Global Offensive toernooi heeft vaak een hels schema met heel wat wedstrijden voor je de finale kan bereiken. Deze CS matchen kunnen best wel lang duren ook trouwens.

Heb je interesse in dit event? Ga dan rechtstreeks naar de buff.bet site via onze link hieronder. Mooi is dat wanneer voetbal terug op het schema komt te staan, ze dit bij Buffbet ook allemaal hebben tegen zelfs redelijk goede odds. Zowat elke grote competitie komt aan bod bij deze bookie, dus ook al ligt de focus voornamelijk op Esporten, je kan op alles wedden.

Wil je nog meer informatie over buffbet? Lees dan onze ervaringen in de speciale review over hen. Let wel op dat de bonus niet van het hoogste niveau is, 100% tot 100 is ok, maar de rondspeelvoorwaarden kunnen best beter. Het is dus meer een keuze voor e-sports weddenschappen.

Over de auteur