Cyprus tegen België – 25% extra winst voor je online inzet

andre
23.03.2019

De eerste stap in de kwalificatie voor het EK 2020 is voor de Rode Duivels gezet. En na de winst tegen Rusland is het nu tijd voor de tweede wedstrijd tegen Cyprus. Ook hier is België de duidelijke favoriet, maar je weet nooit. Ter gelegenheid van deze wedstrijd wacht er 25% extra winst op je bij bookmaker Unibet. Daarnaast is er ook nog altijd de bonus met een maximum bedrag van € 120. Deze twee promoties presenteren we je vandaag in detail.

Win 25% extra met Cyprus – België bij Unibet

Op een van de beste goksites voetbal vind je uiteraard interessante aanboden voor wedstrijden. Zo is er nu bijvoorbeeld de 25% winstverhoging voor je pre-live of live-weddenschappen op de kwalificatiewedstrijd. Deze promotie is geldig tot zondag nacht en is van toepassing op je winnende weddenschappen. Maximaal kun je € 25 inzetten en een bedrag tot € 1000 extra winnen. Indien je weddenschap wint, ontvang je de extra winst in cash van de bookmaker.
Win 25 extra in cash met Cyprus tegen de Rode Duivels bij Unibet
Hier nog een keer de details van dit aanbod:

  • Neem deel aan de promotie voor Cyprus – België
  • Plaats een pre-live of live-weddenschap op de match
  • De maximale inzet bedraagt hierbij € 25 voor je
  • Er bestaat een winstverhoging van 25% van Unibet
  • Win je, dan ontvang je je winst van de bookmaker in cash

300% tot € 120 – de fantastische welkomstbonus van Unibet

Nog geen account bij een van de beste bookmakers Bancontact? Op dit moment wacht er een stortingsbonus van 300% op je. Volg onze link naar de site van Unibet. Bovenaan kun je een account inschrijven. Volg de stappen van de bookmaker totdat je account klaar is. Nu is het mogelijk om een eerste keer te storten via een van de geaccepteerde methodes. Voor je eerste storting ontvang je deze fantastische bonus tot € 120. Om het maximum bedrag te ontvangen, moet je dus maar € 40 storten.

  1. Ga via onze button naar de site van Unibet
  2. Maak je online weddenschappen account aan
  3. Stort een eerste keer in je account bij Unibet
  4. Je krijgt 300% van je storting als stortingsbonus
  5. Deze bonus moet nu nog worden vrijgespeeld

Voordat de bonus kan worden gebruikt, moet je nog voldoen aan de bonuscondities. Speel het bedrag 3 keer rond. Hierbij is er een minimale quotering van 1.40 van toepassing. Het is dus helemaal niet moeilijk om het maximum bedrag van de Unibet bonus te ontvangen. Daarnaast wacht er ook een gebruikersvriendelijke Unibet App op je. In deze app vind je het beste van de online weddenschappen, maar kun je van overal wedden. Veel succes met de Rode Duivels tegen Cyprus!