Wie wint The Masters 2021? Wedden op darts

Jeroen van den Berg
28.01.2021

Een verrassende uitslag op Alley Pally een paar weken geleden zorgde ervoor dat Gerwyn Price de nieuwe nummer één van de wereld is. Is hij dan ook gelijk favoriet voor the 2021 Masters of is dat MVG?

Hoe kun je wedden op The 2021 Masters?

The Masters vindt plaats van 39 januari tot 1 februari in de Marshall Arena in Milton Keynes achter gesloten deuren. Een hoop dartgeweld volgestampt in een druk weekend. Voor het eerst zien we ook 24 spelers in plaats van 16. Regerend kampioen is Peter Wright maar er zijn een flink aantal spelers die dat stokje maar wat graag willen overnemen. Of Wright ook nog voorkomt in de plannen van de beste bookmakers NL zie je zometeen. Dit jaar doen er zes debutanten mee waarvan Glen Durrant en Dimitri Van den Bergh de meest bekende zijn. Ook Jeffrey de Zwaan, Chris Dobey, Jose de Sousa en Krysztof Ratajski behoren tot de nieuwkomers in de 2021 Masters.

We kunnen ons dus gaan opmaken voor een weekend vol met mooie dartspartijen. Je kunt bij Betway op elke wedstrijd inzetten maar ook gelijk kiezen om te wedden op jouw favoriet. In dit artikel gaan we dieper in op de favorieten. We bespreken de outrights van dit prestigieuze dart toernooi die we vinden bij Betway waarvan onze Betway ervaringen je veel informatie zal geven.

Wie zijn er favoriet om te winnen?

Met 24 namen die strijden om de titel zitten er natuurlijk een paar favorieten bij. Zo is er dus de huidige nummer een van de wereld Gerwyn Price. Als je verwacht dat Price de tweede grote prijs achtereen pakt kun je hier nu al op inzetten met 4.0 bij Betway. Daarmee is hij niet favoriet. Voordat het toernooi begint is dat Michael van Gerwen. De Nederlander staat op 3.50 en dus is het verschil met Price helemaal niet zo groot. Er is bovendien nog een grote kans dat deze odds veranderen tijdens het toernooi.

Op de derde plek zien we regerend kampioen Peter Wright terug met 7.50. Wright kun je dus al rekenen als outsider voor The Masters. Na Wright lopen de odds bovendien hard omhoog. Gary Anderson staat als vierde namelijk al op 15.00, gevolg door nieuwkomer Van den Bergh met 17.00. Jeffrey de Zwaan staat op 126.00. Voor Adrian Lewis en Jonny Clayton staan de odds nu zelfs nog hoger met 151.00 bij de bookmakers BE als een van deze namen het toernooi op zijn naam schrijft.

outrights masters 2021 darts

©Betway

Het programma dit weekend

De top drie komt pas op zaterdag in actie maar op vrijdagavond komt er zowel een Nederlander als Belg in actie. Eerst zien we Dimitri van den Bergh het opnemen tegen Chris Dobey en direct daarna gevolgd door de Nederlander Jeffrey de Zwaan tegen Daryl Gurney. Van Gerwen komt op zaterdag in actie tegen de winnaar uit de partij tussen De Sousa – Clayton. De odds voor de outrights staan al voor je klaar zoals je hierboven kunt zien. Meer odds bij de verschillende partijen zullen erg snel volgen. Er zijn meerdere kanshebbers voor dit toernooi en dus verwachten we een mooi darts-weekend met een paar topwedstrijden. Wed dus nu nog voor het toernooi alweer over is.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.