België in de Nations League tegen Denemarken

Jeroen van den Berg
02.09.2020

Hoe beginnen de Rode Duivels aan de Nations League? Wordt de eerste match direct gewonnen van Denemarken? Bekijk in dit artikel hoe beide landen ervoor staan.

Zet België de sterke kwalificatiereeks voort?

Onder aanvoering van een supersterke Kevin de Bruyne zal België direct een goed resultaat willen neerzetten. Met 30 op 30 was de kwalificatieserie van de Belgen enorm succesvol. In die tien wedstrijden werden ook slechts drie tegengoals geïncasseerd.  De Rode Duivels waren de meest succesvolle ploeg dit kwalificatietoernooi. De Nations League is een schitterend platform om je te gaan voor te bereiden op het Europees Kampioenschap volgende zomer. De verwachting is dan ook dat Roberto Martinez vanaf de start het uiterste van zijn ploeg zal gaan eisen.

Wordt tegen Denemarken ook gelijk de nul gehouden en een monsterscore neergezet? We pakken zo de odds van de beste bookmakers erbij maar gaan er toch wel vanuit dat met Eden Hazard, KDB en Romelu Lukaku in de basis, Denemarken niet al te veel kans heeft op een overwinning. Laten we eerst eens kijken naar de Denen. Zij zitten toch ook niet voor niets in Groep A, tussen de beste Europese voetballanden.

Denemarken sterker dan verwacht

Natuurlijk is België de ploeg met de meer bekende spelers en uiteraard zien we de Rode Duivels terug bij de grootste clubs van Europa. Toch moeten we ook Denemarken niet onderschatten, Met Poulsen, Dolberg en Bruun Larsen in de aanval beschikt coach Kasper Hjulmand toch ook over een aantal zeer vaardige spelers in de aanval. Christian Eriksen staat dan ook nog op het middenveld terwijl we ook in de verdediging Andersen (Lyon) Christensen (Chelsea) en Kjaer (Milan) zien staan. Prima spelers voor een succesvolle Nations League. Na de wedstrijd tegen België kan Hjulmand pas echt zien hoe zijn team ervoor staat.

In de poule bij België en Denemarken zitten ook Engeland en IJsland. Maakt Denemarken kans om bij de eerste twee ploegen te eindigen? Dan moet het dus betere resultaten halen dan Engeland of België. Laten we de odds van Unibet erbij pakken om te kijken of de bookies geloven in kansen voor Denemarken. Een uitgebreide Unibet review vind je trouwens ook terug op deze site. Zo weet je precies of Unibet een geschikte bookmaker voor je is. We bespreken alle eigenschappen zoals het storten, uitbetalen en natuurlijk het Unibet contact.

wedden op Denemarken Belgie Nations League

© Unibet

De odds bij Denemarken tegen België

We hadden het al verwacht maar Unibet zet het voor ons zwart op wit. België is in en tegen Denemarken toch wel de grote favoriet op zaterdag. De odds voor de Rode Duivels staan op 1.85 terwijl je 4.45 krijgt voor Denemarken. Als beide ploegen een punt pakken en er dus een gelijkspel op het bord staan zie je hier 3.85 voor terug. Wedden dat de eerste goal van Lukaku is levert je 4.70 op, terwijl Hazard volgt met 5.50. Wie denk jij dat de eerste goal maakt? Je kan hier goed mee winnen! Veel wedplezier bij de eerste match van de Duivels in de Nations League.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.