De tweede EK-wedstrijd van de Rode Duivels: Denemarken  – België

Erik de Kort
15.06.2021

Na een klinkende overwinning neemt EK-favoriet België het nu op in Kopenhagen tegen Denemarken. Hoewel iedereen ervan uitgaat dat België groepshoofd wordt is dit een belangrijke en emotionele wedstrijd. We blikken vooruit en geven de beste odds voor Denemarken – Belgie op donderdag 17 juni.

Denemarken in shock

Een dramatische avond in Denemarken zorgde voor een schokgolf binnen de internationale voetbalwereld. Christian Eriksen, collega van Romelu Lukaku zakte tegen Finland op de grond en moest ter plekke gereanimeerd worden. Eriksen vocht voor zijn leven terwijl zijn medespelers en landgenoten er alles aan deden om de privacy van de 29-jarige voetballer te waarborgen. Een heldenrol was er voor Simon Kjaer, de aanvoerder die niet alleen het leven van Eriksen redde, maar later ook steunpilaar was voor Eriksen’s partner en zijn ploeggenoten.

De wedstrijd tegen Finland werd uiteindelijk hervat. De 1-0 nederlaag was even niet zo belangrijk. De beslissing om door te voetballen was voor velen onbegrijpelijk en hoewel de schrik er binnen de Deense ploeg zeker in zit, komt België woensdagavond op bezoek. Er moet dus gewoon weer gevoetbald worden. Hecht Denemarken waarde aan die wedstrijd? Wellicht dat ze Eriksen een hart onder de riem willen steken en een mooi gebaar willen maken door vol voor de overwinning te gaan. Wie weet, de bookmakers Nederland odds zullen we er zo bij pakken.

Lukaku op schot voor België

Romelu Lukaku wordt door de kenners getipt als topscorer voor het EK 2021. Tegen Rusland was Lukaku trefzeker met twee goals en staat hij eerste op de topscorerslijst. Als nummer één van de wereld zal België komen om te winnen. Het doel van Lukaku? Hieraan meedragen en het liefst opnieuw scoren. Lukaku is in bloedvorm en de man waar alles om draait dit EK. Van Kevin de Bruyne wordt ook veel verwacht maar of hij mee gaat spelen is nog niet zeker. Thomas Meunier mocht invallen en scoorde de 2-0 tegen Rusland terwijl Youri Tielemans nu niet bepaald goed speelde. Voor het duel met België zijn er nog de nodige vraagtekens bij de Belgische ploeg. Niet iedereen wist een goede indruk te maken. Toch is er een ding zeker: Lukaku zal in de punt van de aanval staan en België is favoriet voor de zege tegen Denemarken. We gaan eens kijken wat de bookmakers België van deze wedstrijd verwachten.

denemarken belgie EURO2020 betting odds

België favoriet bij Betway

Betway geeft Denemarken niet veel kans. De Denen staan hier namelijk op 4.20 voor een overwinning. België, nummer één van de wereld maar geen topfavoriet voor Euro 2020 staat op 2.00. Dit betekent dat je je inzet kunt door te wedden op de Rode Duivels. Een gelijkspel staat op 3.40. Toch verwachten we dat België deze wedstrijd gaat winnen.

Betway heeft verschillende promo’s klaarstaan bij dit EK. Je kan hen bezoeken om de odds boosts voor het EK aldaar dagelijks te ontdekken via de knop. Onze algemene indruk over deze bookmaker kun je lezen in onze Betway ervaringen. Wedden met deze EURO2021 odds doe je via de knop hieronder. Bekijk anders ook onze EURO2020 bookmakers en wed op alle EK favorieten.

Odds boosts voor Belgie bij Napoleon Games

Bij Napoleon Games krijg je dan weer extra waar voor je geld in de vorm van een mooie odds boost. Als je voor Belgie als winnaar van de wedstrijd gaat, kan je daar maar liefst 3x je inzet voor krijgen. Ook voor Lukaku die scoort zijn er verbeterde odds te vinden, namelijk 2.35. Ontdek de promo bij Napoleon Games zelf via een klik op de knop. Wil je eerst deze bookmaker ontdekken? Lees dan het Napoleon Games review.

promo EK 2021 Napoleon games