Win een free bet met de terugwedstrijd Dortmund – Tottenham

andre
04.03.2019

Na de duidelijke 3-0 voor Tottenham tegen Dortmund lijkt de kwalificatie voor de ploeg uit Engeland al beslist. Maar met thuisvoordeel mogen we Dortmund nooit onderschatten. Dat denkt ook bookmaker 22Bet, die enkele interessante quoteringen aanbiedt voor de wedstrijd. Na de 3-2 in de topper tegen Leverkusen lijkt Dortmund net op tijd weer de goede vorm te pakken te hebben. Daardoor blijven ze ook aan de leiding in de Bundesliga, hoewel Bayern tot op 3 punten is genaderd.

Tottenham deed dan weer een slechte zaak in de Premier League. Door het 1-2 verlies tegen Burnley hebben zij nu 6 punten achterstand op Liverpool en 5 op Manchester City. Topper Dele Alli zal er waarschijnlijk ook in de terugwedstrijd nog niet bij zijn. Bij Dortmund is Christian Pulisic enige tijd out met een blessure. Maar de andere geblesseerde spelers, inclusief smaakmaker Marco Reus, zouden dan weer terug op het veld moeten staan.
Dortmund tegen Tottenham met beste quoteringen bij 22Bet online

Zet mobiel in op Dortmund – Tottenham bij 22Bet

Op dit moment beschikt de bookmaker nog niet over een eigen 22Bet App. Echter is het wel mogelijk om via de mobiele site van de aanbieder te wedden. Daar vind je ook de hoge odds voor de wedstrijd tussen Dortmund en Tottenham. Bij de bookmaker krijg je een quotering van 1.936 voor winst van Dortmund. In het geval van een gelijkspel bedraagt de quotering 3.78. Wint Tottenham ook de terugwedstrijd, dan ligt de quotering bij 3.66. Met meer dan 1200 verschillende beschikbare selecties heb je een bijzonder uitgebreide keuze bij de bookmaker. Enkele interessante odds:

  • Voor een 1-0 als eigen goal een odd van 19.00
  • Exacte score 0-3 met een quotering van 36.00
  • Een gemiste penalty voor Tottenham 21.00

22Bet welkomstbonus: € 100 voor je

Bij een van de beste betting sites Nederland levert je account je tot € 100 op. Volg onze link naar de homepage van de bookmaker. Open je account en stort voor de eerste keer een bedrag. Nu ontvang je 122% van je storting als bonus met een maximum bedrag van € 100. Vergeet zeker niet om de bonuscode SPORT122 te gebruiken om van dit aanbod te profiteren. Voordat je het bonusbedrag kunt gebruiken, moet je nog de condities van de bookmaker realiseren. Speel het bedrag 5 keer met een quotering van tenminste 1.40 voordat je kunt laten uitbetalen.

Wil je ook zonder storting winnen? Dat is bij enkele bookmakers uit ons aanbod mogelijk. Ga hiervoor op onze speciale pagina voor gratis wedden zonder storting. Bedragen tot € 10 wachten er op je bij de aanbieders – en dat helemaal zonder storting. Veel plezier met Dortmund – Tottenham bij 22Bet!

Over de auteur